Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jacksonov syn mieri do Beverly Hills 90210: Ten sa ale zaguľatil!

Prince Michael sa ako zaoblený tínedžer pokúša preraziť pred kamerami. Zobraziť galériu (7)
Prince Michael sa ako zaoblený tínedžer pokúša preraziť pred kamerami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tlačí sa do sveta kamier! Hoci sa Michael Jackson už za života stal legendou popovej hudby, syn Prince Michael (16) v jeho šľapajách kráčať nemieni. Dospievajúci mladík získava prvé skúsenosti prostredníctvom populárneho tínedžerského seriálu. Na pľaci však okrem svojich hereckých zručností predviedol aj poriadne zaoblenú tvár.

Rastie zo dňa na deň! Aj keď sa najstarší potomok Kráľa popu nachádza ešte len v období puberty, už teraz sa môže pochváliť vskutku urastenou postavou. V oblasti svojej kariéry pritom nič neponecháva na náhodu a využíva každú príležitosť. Tento týždeň sa objavil na nakrúcaní nových epizód seriálového projektu Beverly Hills 90210. Jeho účasť medzi hereckým obsadením priniesla hneď niekoľko prekvapení.

Prince Michael dorazil na pľac v širokých rifliach a v zelenej bunde a už z diaľky pôsobil zaobleným dojmom. Ten sa najviac prejavil na jeho tvári s bucľatými lícami a dvojitou bradou z profilu. Pod ľavým okom mal nádejný herec dokonca „krvavý“ šrám, ten sa však javil ako dielo maskérov a súčasť pripravovanej scény.

Jacksonov syn si svoj herecký debut vychutnával pod taktovkou plastikovej tety. Práve La Toya mu túto príležitosť vybavila a v súkromí domova si s ním prechádzala texty, ktoré sa musel naučiť naspamäť. Ak sa Prince Michael ako hosť v seriáli osvedčí, dlho sa tam zrejme neohreje. Tvorcovia už kvôli nízkej sledovanosti ohlásili koniec nakrúcania, ktorý naplánovali na máj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu