Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Oscarová smoliarka po triumfálnej noci: Radikálna zmena imidžu!

Plavovláska Jennifer Lawrence sa po triumfálnem zisku Oscara zmenila na brunetku. Zobraziť galériu (20)
Plavovláska Jennifer Lawrence sa po triumfálnem zisku Oscara zmenila na brunetku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rozruch okolo nej neutícha! Hoci má Jennifer Lawrence ešte len 22 rokov, uplynulú nedeľu na ňu upierali zraky tie najväčšie hviezdy zo sveta kinematografie. Deň po veľkolepej paráde a zisku cenného Oscara však herečka pútala pozornosť opäť. Tentoraz sa nijako nestrápnila, no prekvapila dramatickou zmenou farby vlasov.

Nový život, nové vlasy? Niet najmenších pochýb, že 85. ročník udeľovania cien Filmovej akadémie významne prispel k rozbiehajúcej sa kariére vychádzajúcej hviezdy Jennifer Lawrence. Tá si totiž odniesla zlatú sošku v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. Do dejín sa však zapísala aj tým, že cestou na pódium zápasila so schodmi, na ktorých spadla. A paparazzom nedala nijako vydýchnuť ani v nasledujúci deň. V uliciach sa objavila s vynoveným zovňajškom.

Jennifer počas oscarovej noci žiarila v honosnej róbe z dielne módneho domu Christian Dior. Práve bohatá sukňa spôsobila, že hollywoodska kráska zakopla a zosypala sa na schody. Odhliadnuc od trápneho okamihu sa však zaradila medzi najlepšie upravené dámy. Prispel k tomu aj pôvabný účes vo farbe medu s blond melírom. Tento odtieň je však v prípade herečkiných vlasov už minulosťou.

Oscarová víťazka si to po prestížnom galavečere namierila do vlasového štúdia a nechala si dlhé lokne zafarbiť nahnedo. Tmavé pramene však údajne nie sú nijakým módnym výstrelkom. Dôvodom je rola v snímke The Hunger Games: Catching Fire, ktorú Jennifer začne už čoskoro nakrúcať na Havaji. Štebotala o tom personálu v salóne a podľa portálu TooFab sa správala veľmi priateľsky. Dobrou náladou pritom oplývala už na javisku pri preberaní vytúženej ceny. „Vy stojíte, pretože ja som spadla, čo je skutočne zahanbujúce, ale veľmi pekne vám ďakujem,“ nenechala sa zaskočiť trapasom v priamom prenose. Ostáva teda dúfať, že sa zo svojich prešľapov poučí a v budúcnosti sa im elegantne vyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu