Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Aké tehotenstvo? Angelina Jolie je stále kostnatá a bez ženských kriviek!

Angelina Jolie sa po dlhšom čase objavila v spoločnosti štíhla ako prútik. Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie sa po dlhšom čase objavila v spoločnosti štíhla ako prútik. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej figúra sa ani trochu nezmenila! Ešte minulý mesiac sa médiá pretekali v posolstvách o požehnanom stave jednej z najznámejších herečiek Hollywoodu. S najväčšou pravdepodobnosťou však Angelina Jolie (37) siedme dieťa nečaká. Keď sa konečne zjavila na červenom koberci, namiesto bruška predviedla vytŕčajúce kosti.

Po tehotenstve ani stopy! Koncom minulého mesiaca sme vás na Topkách informovali, že ostro sledovaný pár prezývaný Brangelina sa tento rok dočká siedmeho potomka. Správu na titulnej strane priniesol magazín Star, podľa ktorého by brunetka mala byť momentálne vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Jej šaty na červenom koberci však odhalili pravý opak.

Angelina sa pred zástupom fotografov objavila po dlhšej odmlke, v rámci ktorej sa venovala šiestim ratolestiam a držala sa v ústraní. Medzičasom sa preto rozšírili fámy o tom, že herečka pod srdcom čaká už štvrté biologické dieťa. Chýry však americká hviezda okamžite zmietla zo stola, keď v sivých šatách pózovala na odovzdávaní cien spolku kameramanov. Opasok róby zvýraznil jej štíhly driek a z hlbokého výstrihu vykúkali kľúčne kosti. Kedysi obdarená kráska predviedla dekolt, ktorý začína skôr zívať prázdnotou než kvitnúť v mene materstva.

V súvislosti s Angelinou a jej partnerom Bradom Pittom sa objavili už aj také fámy, že dvojica si vzájomné oficiálne „áno“ povedala počas Vianoc. Podľa najnovších kuloárnych šuškaní však k samotnému sobášu dôjde v máji. „Brad požiadal svojich najbližších, aby sa naisto uvoľnili týždeň po filmovom festivale v Cannes, ktorý končí 26. mája. Všetko smeruje práve na tento dátum alebo začiatok júna. Každým dňom by mali skončiť aj najatí robotníci s renováciami na ich vile,“ prezradil zdroj z okolia známeho páru. Je však celkom možné, že ide opäť len o tápanie v tme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu