Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Angelina sa po amputácii prsníkov hrnie do svadby: Čím skôr, tým lepšie!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (13)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nestráca dych! Hoci má Angelina Jolie (37) za sebou jedno z najťažších životných rozhodnutí a náročný chirurgický zákrok, v súkromí rozhodne nezaháľa. Nielenže nestráca sebavedomie, no o svadbe s Bradom Pittom (49) hovorí viac než kedykoľvek predtým. Prečo sa tak veľmi hrnie pod čepiec?

Túži sa konečne vydať! Aj keď je odstránenie prsníkov pre každú ženu traumatizujúcim zážitkom, Angelina Jolie sa s touto výzvou popasovala so vztýčenou hlavou. Kvôli nelichotivej prognóze z úst lekárov si ľahla pod skalpel, aby jej chirurgovia mohli vybrať rizikové tkanivá. Jedna z najobdivovanejších herečiek tak v súčasnosti nosí silikóny a naďalej sa pýši ženskými krivkami. Brad Pitt sa preto vraj nemusí obávať – jeho vyvolená bude vo svadobný deň očarujúcou nevestou. A termín sa údajne nezadržateľne blíži.

Neprajníci si v kuloároch šepkajú, že matka šiestich ratolestí si chce svojho životného partnera poistiť, no pravda sa ukrýva celkom inde. „Angie je pre svadbu naozaj zapálená a deti sa jej a Brada neustále vypytujú, kedy sa tak stane,“ prezradil zdroj z okolia prominentného páru denník MailOnline. A prečo vlastne doteraz s obradom otáľalil? „Brad uviazol  v produkčnom kolotoči svojho nového filmu World War Z, takže výsledkom boli nulové svadobné plány. Ale Angie povedala, že čím skôr sa tak stane, tým lepšie,“ dodal spomínaný zdroj.

O tom, že jej snúbenec je muž na pravom mieste, sa Angelina mohla presvedčiť počas 12-týždňového procesu súvisiaceho so zákrokom. Herečka Brada za označila za svoju veľkú oporu a milujúceho partnera. O hrdinstve svojej polovičky v médiách otvorene prehovoril nielen samotný americký Casanova, ale aj jeho rodičia. Zaujímavosťou je, že Angelinin otec Jon Voight sa o všetkom dozvedel až z médií. A to aj napriek tomu, že svoju dcéru videl len dva dni predtým, ako v denníku New York Post vyšiel jej blog, v ktorom detailne opísala svoje rozhodnutie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu