Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ohrdnutá britská prsaňa v bikinách: Kam pozriete, samá oblina!

Kelly Brook vytasila svoje zaoblené krivky v bikinách Zobraziť galériu (13)
Kelly Brook vytasila svoje zaoblené krivky v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Užíva si! Hoci má Kelly Brook (32) za sebou čerstvý rozpad dvojročného vzťahu, hlavu v smútku rozhodne nenosí. Myšlienky na bývalého milenca zaháňa na slnečnej Floride, kde vo voľnom čase leňoší na ležadle. Kypré tvary, ktorými sa ako modelka zviditeľnila, pretŕča v dvojdielnych plavkách a nijako sa pritom neostýcha.

Je ju za čo chytiť! Aj keď Kelly Brook s postavou typu „krv a mlieko“ predstavuje hotový magnet na mužov, v láske sa jej príliš nedarí. Pred niekoľkými dňami sa totiž dočkala kopačiek od bývalého rugbistu Thoma Evansa, ktorý žiarlil na jej bývalého milenca – ďalšieho rugbistu Dannyho Ciprianiho. Zaoblená venuša je momentálne single a na novú situáciu si zvyká po svojom. Zarezáva v práci a popri tom vylihuje v bikinách.

Kelly patrí k britským manekýnkam s typickou smotanovou pleťou, a preto sa minulý týždeň rozhodla nachytať aspoň trochu bronzu. Za slnečnými lúčmi vyrazila v zelených plavkách, ktoré jej padli ako uliate. Bujné prednosti udržali na uzde a nechali vyniknúť jej plnším bokom.

Obdarená kráska potvrdila, že rozchod s Evansom bol spoločným rozhodnutím. Osamotená sa však v týchto dňoch rozhodne necíti, práve naopak. V sobotu večer si podľa očitých svedkov vyrazila na rande práve so svojím ex Dannym Ciprianim. „Danny a Kelly mali vždy špeciálny vzťah. Odkedy sa rozišla s Thomom, podporoval ju a ona tam bola vždy preňho, keď sa jeho kariéra obrátila k horšiemu,“ cituje denník The Sun svoj zdroj. V prípade obletovanej manekýnky tak zrejme bude platiť, že stará láska nehrdzavie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu