Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Penélope Cruz bude tetou: Vďaka umelému oplodneniu!

Mónica Cruz Zobraziť galériu (10)
Mónica Cruz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mladšia sestra španielskej herečky Penélope Cruz úspešne podstúpila umelé oplodnenie. "Budem mamou, splnil sa mi môj životný sen," uviedla 35-ročná Mónica Cruz pre denník El País.

"Ďakujem anonymným darcom, ktorí toľkým ženám, vrátane mňa, splnili sny," prezradila. Herečka sa rozhodla o svojom tehotenstve verejne hovoriť z dvoch dôvodov. Na jednej strane chcela podporiť iné ženy, ktoré sa rozhodujú pre umelé oplodnenie, na druhej strane sa chcela vyhnúť špekuláciám médií o tom, kto je otcom jej dieťaťa. O všetkom, čím prechádza počas tehotenstva, sa so svojimi priaznivcami delí na svojom blogu. V jeho písaní plánuje pokračovať, aj keď sa dieťa narodí a takýmto spôsobom podporovať aj iné slobodné matky.

Mónica Cruz odštartovala svoju kariéru ako tanečnica flamenca a neskôr sa rozhodla venovať herectvu. Slávu staršej sestry sa jej však zatiaľ nepodarilo dosiahnuť. Zahrala si v snímkach Tajomstvo Kristovej hrobky (2006), Asterix a Olympijské hry (2008) či Last Hour (2008). Jej podobnosť so sestrou využili filmári pri nakrúcaní filmu Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách (2011). Keďže bola Penélope v tom čase tehotná, Mónica bola jej dablérkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu