Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Top 10 známych vychrtlín: Títo sa v roku 2012 vyhladovali na kosť!

Celebrity za veľkou mlákou aj v roku 2012 trápili svoje tela drastickými diétami. Zobraziť galériu (12)
Celebrity za veľkou mlákou aj v roku 2012 trápili svoje tela drastickými diétami. (Zdroj: profimedia.sk, isifa, SITA, Twitter)

LOS ANGELES – Zostala z nich len kosť a koža! Uplynulých dvanásť mesiacov bolo pomerne plodných na náročné filmové úlohy, kvôli ktorým museli herci schudnúť desiatky kíl. Okrem nich sa však v Hollywoode premávali aj tie osobnosti, pre ktoré je vychudnutosť životným štýlom. Pozrite, do akých extrémov sú mnohé z nich schopné zájsť.

Poriadne herecké sústo si v minulom roku naložila Anne Hathaway, ktorá sa zhostila hlavnej úlohy vo sfilmovanom muzikáli Bedári. Kvôli nemu sa pred kamerou zbavila svojich dlhých pestovaných vlasov a radikálne schudla, aby pôsobila vierohodne. Treba uznať, že zúbožený výraz stvárnila naozaj presvedčivo.

Zúbožená Anne Hathaway siaha
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: YouTube)

Vyziabnutou figúrou a nevkusným outfitom v losangelských uliciach prekvapila Kate Bosworth. V plisovanej sukni a masívnych teniskách pôsobila ako vycivený strašiak do maku. Po jej kedysi pôvabných krivkách nebolo ani stopy.

Kate Bosworth vyrazila do
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bulvárne stránky v druhej polovici minulého kalendárneho roka zapĺňal predovšetkým Matthew McConaughey, ktorý prijal rolu v snímke The Dallas Buyers Club. Schudol kvôli nej vyše 17 kíl a svoju kedysi vypracovanú postavu zmenil na chodiacu kostru.

Vychudnutému Matthewovi McConaugheymu pribudli
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podobný scenár si počkal aj na McConaugheyho kolegu Jareda Leta, ktorý v rovnakom filme stvárňuje HIV-pozitívneho transsexuála. Bohužiaľ, ani z jeho niekdajšej atletickej formy nezostalo nič. Na webe sa pochválil fotografiou, na ktorej má namiesto brucha len veľkú preliačinu.

Jared Leto zahodil vymakanú
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Terry Richardson)

Herecký chlebík poriadne poskúšal herečku Antonie Campbell-Hughes. K drastickej diéte ju priviedla postava Rakúšanky Natasche Kampusch, ktorá bola unesená a držaná v zajatí dlhých osem rokov. Blondínka však svoje vytŕčajúce kosti neschovávala, práve naopak – na červený koberec si to namierila v priehľadnej róbe.

Antonia Campbell-Hughes
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kultu extrémnej štíhlosti prepadla uznávaná hviezda Meg Ryan, ktorá už prekročila prah päťdesiatky. Hoci do starého železa ešte nepatrí, s mušou váhou v Mekke americkej kinematografie predvádza šľachovité ruky s vystúpenými žilami ako starena.

Meg Ryan
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nevábny pohľad sa naskytol miamskym dovolenkárom, keď na pláž zavítala Austrálčanka Sharni Vinson. Tá síce zohrieva posteľ jednému zo súčasných sexsymbolov Kellanovi Lutzovi, no o ženských krivkách v jej prípade nemôže byť ani reči. Rebrá by ste jej spočítali voľným okom.

Vyziabnutá Sharni Vinson v
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zákernej anorexii prepadla mladá milenka šéfa Viedenského plesu v Opere Richarda Lugnera. Anastasia Sokol svoje telo vyhladovala na krehkých 33 kíl a neželala si nič iné, ako potichu a bezbolestne zomrieť.

Anastasia Sokol
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA, isifa)

Značnú pozornosť médiá venovali hrdinovi úspešnej komédie Sám doma. Macaulay Culkin sa totiž z roztomilého blondiačika Kevina zmenil na zúboženú trosku utápajúcu sa v drogách. Chvíľami sa síce zdalo, že bývalý herec je na ceste k lepšiemu, v závere roka však verejnosťou otriasla správa, že sa pokúsil o samovraždu.

Macaulay Culkin v tridsiatke
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Entertainment Tonight)

K inventáru superštíhlych hollywoodskych ikon sa zaradila Sarah Jessica Parker. S prepadnutými lícami ju paparazzi zastihli v plnom pracovnom nasadení, kvôli ktorému na jedlo očividne nemá čas.

Sarah Jessica Parker
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu