Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Plastiková príšera na staré kolená: Mačacia tvár sa jej zunovala?

Jocelyn Wildenstein v súčasnosti (vľavo) pôsobí menej odpudivo ako pred 13-imi rokmi (vpravo). Zobraziť galériu (3)
Jocelyn Wildenstein v súčasnosti (vľavo) pôsobí menej odpudivo ako pred 13-imi rokmi (vpravo). (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Veľký návrat k prirodzenosti? Jocelyn Wildenstein (72) uplynulé desaťročia zapĺňala stránky bulvárnych plátkov hororovými fotkami svojej tváre po plastických operáciách. Naturálne črty už síce nikdy nenadobudne, po 70-tke sa však zrejme konečne zobudila. Jej niekdajšia mačacia tvár sa aspoň sčasti začína približovať ľudskej.

Lepšie neskoro ako nikdy! Jocelyn Wildenstein je zámožná Švajčiarka, ktorej majetková nezávislosť a túžba po zmene zovňajšku prerástla do strašidelnej posadnutosti. Ako tridsiatnička sa totiž vydala za francúzskeho miliardára Aleca Wildensteina, ktorý mal záľubu vo veľkých mačkách. Aby mu vtedy novopečená manželka ulahodila, rozhodla sa, že sa na jednu zo šeliem bude podobať. V mene tohto cieľa roztočila nekončiaci kolotoč plastických operácií, na ktoré minula odhadom viac než štyri milióny dolárov.

Dvojica sa napokon v roku 1999 rozviedla, desivá tvár Jocelyn však zostala. Obrovské opuchnuté pery, úzke oči, nadvihnuté obočie, vyplnené líca a mnoho ďalších zákrokov prispelo k tomu, že plastiková maniačka nadobro stratila ľudské črty. Kedykoľvek sa objaví na verejnosti, stále priťahuje pozornosť svojím znetvoreným výzorom.

Paparazzi zastihli Jocelyn pred pár dňami na rande s jej súčasným milencom Lloydom Kleinom. Dvojica by stopy po chirurgických zákrokoch síce zapierala márne, blondínka však s najväčšou pravdepodobnosťou podstúpila sériu operácií, ktoré jej majú prinavrátiť ľudskú podobu. Na staré kolená sa jej tak nálepky „mačacia žena“ či „levia kráľovná“ zrejme zunovali. Jej odporcovia by si ale takmer iste len povzdychli, že už bolo načase.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu