Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Drobučká sexica sa vyzliekla: Vylepšené prsia už predvádza v bikinách!

Hayden Panettiere predviedla nové silikóny v minimalistických modeloch plaviek. Zobraziť galériu (16)
Hayden Panettiere predviedla nové silikóny v minimalistických modeloch plaviek. (Zdroj: Esquire)

LOS ANGELES – Odpoveď na seba nenechala dlho čakať! Hayden Panettiere (23) sa so svojím priateľom rozišla síce len nedávno, už mu však stihla ukázať, o čo vlastne prichádza. Odhodila šaty aj zábrany a svoje chirurgicky upravené vnady prevetrala v bikinách na stránkach časopisu. V jej prípade totiž rozhodne platí: čo je malé, to je sexi.

Drobná, ale hriešne zvodná! O Hayden Panettiere je známe, že preferuje krkolomné podpätky spolu s platformami, pretože jej príroda nadelila len niečo máličko cez 1,5 metra. Aj s nie príliš výraznou výškou však prerazila prevažne na televíznych obrazovkách. Aby v brandži zotrvala čo najdlhšie, podstúpila plastiku poprsia. Vylepšené proporcie však neschováva, práve naopak – hviezdi s nimi v najnovšom vydaní magazínu Esquire.

Blondínkine vnady mali premiéru v nedávnej časti seriálu Nashville. V podprsenke sa jej však implantáty uhniezdili do takej podoby, akoby boli zdeformované. Hayden sa preto takmer okamžite postarala o nápravu. Vyzliekla sa do úsporných plaviek a hrdo vystavila upravený hrudník. Pri čerstvých záberoch tak závisťou pravdepodobne zelenie aj jej exmilenec Scotty McKnight. Či ide o dokonalý zásah retušéra alebo skutočnosť, nevedno, ale priehlbina medzi silikónmi je fuč.

Keďže blondínka má povesť usmievavého dievčaťa, v priloženom rozhovore pre spomínaný časopis bez mihnutia oka vytiahla z rukáva vtip: „Cestujúci obchodník sa zastaví na najbližšej farme a opýta sa, či môže prenocovať. Farmár súhlasí a povie mu, že môže vyjsť hore a vyspať sa v tej istej izbe ako jeho dcéra. Obchodník vstúpi do dcérinej izby, no všimne si, že je s ňou v posteli už iný obchodník. 'Prepáčte, ' zareaguje obchodník. 'Musím byť v nesprávnom vtipe. '“ Žeby podobnými historkami herečka rozveseľovala aj štáb pri nakrúcaní? Jej popularita by tomu nasvedčovať naozaj mohla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu