Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lucie Bílá šokuje zvláštnymi praktikami: Už v tom lieta ako Šuvadová!

Lucie Bílá verí, že v stredu sa otvorila transformačná brána. Silvia Šuvadová píše o podobných teóriách. Zobraziť galériu (8)
Lucie Bílá verí, že v stredu sa otvorila transformačná brána. Silvia Šuvadová píše o podobných teóriách.

PRAHA - Nie je v tom sama! Silvia Šuvadová (39) nedávno šokovala videami o tom, ako sa stretáva s bytosťami svetla. Na sociálnej sieti dokonca zverejnila status, že bola s kolegami otvárať plejádsku svetelnú bránu. Zožala za to veľkú kritiku. Najnovšie sa však zdá, že nie je jedinou známou osobou, ktorá verí vo zvláštne teórie. Aktuálne totiž prekvapila svojich fanúšikov podobnými slovami aj česká speváčka Lucie Bílá (46).

Lucie Bílá sa nikdy netajila tým, že má blízko k duchovnu. Hoci na sto percent nepraktikuje žiadne konkrétne náboženstvo, občas o Bohu hovorí. „Človek musí veriť, inak by sa stratil,” povedala kedysi novinárom. „Pre mňa proste Boh je láska,” dodala.

Jej slová svedčia o tom, že vieru neberie úplne v tradičnom zmysle. A dokázala to aj počas uplynulej stredy. V magický dátum 12. 12. 2012 adresovala na sociálnej sieti svojim fanúšikom pomerne duchovný odkaz. „Ahoj, dnes o 12. hodine sa otvorila transformačná brána a zatvára sa 21. 12. Ľudstvo má príležitosť očistiť sa, odpúšťať a zase začať milovať. Ja začínam už teraz. Mám vás veľmi rada. Vaša Lucie,” napísala speváčka.

Z jej správania už roky vidieť, že by bola najradšej, keby mal každý každého rád a ľudia sa na seba neustále len usmievali. Rečami o transformačnej bráne však mnohých prekvapila. „Toto je trochu úlet. Taká blbosť, čudujem sa, že tomu veríte,” napísali jej niektorí z fanúšikov.

Zaujímavé je, že Bílej slová sú dosť podobné tomu, čo v poslednej dobe zverejňuje na svojom profile Slovenka Silvia Šuvadová. Tá už v novembri vraj napomáhala k otvoreniu plejádskej svetelnej brány a rovnako narába s dátumom 21. 12. 2012, ktorý údajne znamená koniec alebo transformáciu existujúceho sveta.

Silvia si dokonca status českej speváčky zdieľala na svojej stránke s tým, že obe hovoria o rovnakých veciach. Herečka však za svoje videá a teórie zožala pomerne veľkú vlnu kritiky. Topky.sk preto zisťovali, či sa podobných negatívnych reakcií neobávala aj Lucie Bílá. Tá nám však na naše otázky neodpovedala.

Prečítajte si: Lucie Bílá už nekričí, s Modim sa posúva k šansónu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu