Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Najhoršia premena roka: Miley Cyrus vytasila prsia v sado-maso outfite!

Miley Cyrus sa z okúzľujúcej bábiky zmenila na vulgárnu divošku. Zobraziť galériu (26)
Miley Cyrus sa z okúzľujúcej bábiky zmenila na vulgárnu divošku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Ešte pred rokom bola Miley Cyrus (20) symbolom úspešnej tínedžerky, ktorá si pestuje imidž porcelánovej bábiky. S odstupom niekoľkých mesiacov sa však zmenila na vulgárne dievča s vystrihaným három a bez akýchkoľvek zábran. Na jej vystúpeniach o provokatívne zábery nie je núdza.

Kam až chce klesnúť? Miley Cyrus ako hviezda kanála Disney mala od detstva všetko, po čom všetky dievčatá túžili. S mikrofónom v ruke odštartovala nielen závideniahodnú hereckú, ale aj spevácku kariéru. V závere tínedžerských čias sa však vybrala smerom, ktorý jej ani trochu nesvedčí. Nechala si vyholiť hlavu takmer na koleno a fanúšikov dráždi prvkami vulgárnosti aj erotiky.

Hudobná hviezda šokovala svojich priaznivcov už počas letných mesiacov, kedy si nechala svoje dlhé kadere skrátiť na nevábne vrabčie hniezdo. Nedávno však ešte pritvrdila a jej vlasy pripomínajú už len nevábny zostrih na ježka s krátkou ofinkou. Napriek tomu, že Miley patrí k štíhlym celebritám, jej kontúry tváre pôsobia čoraz bucľatejšie.

O poriadny rozruch sa mladá rebelka postarala pred pár dňami počas svojho vystúpenia, na ktoré zvolila odvážny živôtik. Keďže jej pod ním chýbala podprsenka, na svetlo sveta sa drali prednosti poodhalené vo veľkorysých prestrihoch. Speváčka si navyše okolo krku a brucha obopla hrubšiu reťaz, aby umocnila dojem ako zo sado-maso erotického salónu.

Napriek odstrašujúcej premene je Miley stále zasnúbená s fešákom Liamom Hemsworthom. Predtým, ako mu oficiálne povie svoje „áno“, s ním však plánuje uzavrieť predmanželskú zmluvu. „Miley nahonobila cez 130 miliónov dolárov a nemá v pláne stratiť svoje hniezdočko v prípade rozvodu. Má pol tucta psov, ktoré sú jej miláčikmi – nechce o ne prísť,“ prezradil zdroj z okolia bohatej blondínky. Niet sa preto čo čudovať, že kedysi sladká bábika sa momentálne správa, akoby nevedela čo s peniazmi a vlastným imidžom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu