Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Disney hviezda bez zábran: Ruka na holom prsníku a obnažené polky!

Dvadsiatka Miley Cyrus sa vrhla na dráždivé fotenie, počas ktorého obnažila svoje ženské zbrane. Zobraziť galériu (25)
Dvadsiatka Miley Cyrus sa vrhla na dráždivé fotenie, počas ktorého obnažila svoje ženské zbrane. (Zdroj: V magazín)

LOS ANGELES – Už sa neštíti ničoho! Ešte pred pár rokmi Miley Cyrus hviezdila na televíznom kanáli Disney a stvárňovala rolu detského idola. Dnes sa s vystrihanými vlasmi hrá na rockerku odtrhnutú z reťaze, ktorá stráca akúkoľvek sebaúctu. Vo veku dvadsiatich rokov obnažila telo pred objektívom a vrhla sa do poriadne odvážnych póz.

Divoškou za každú cenu! Keď sa Miley Cyrus zbavila svojich pestovaných lokní, jej chlapčenská premena sa s príliš pozitívnymi reakciami nestretla. No hoci blondínka za veľkou mlákou ešte neprekročila prah dospelosti, pokračuje vo svojej ceste od vyzývavosti smerom k vulgárnosti. Tento mesiac sa prepracovala na titulnú stranu prestížneho magazínu V a na jeho stránkach nešetrí dráždivými gestami.

Svojská speváčka sa v pózach so sexistickým podtónom nechala zvečniť vychyteným fotografom Mariom Testinom. Pred jeho objektívom neváhala obnažiť ľavý prsník, za ktorý sa chytila rukou. Spod ultrakrátkeho topu s jej menom však neskôr vykúkali obe nahé prednosti a nechýbal ani bonus v podobe vystrčeného zadku so stiahnutými nohavicami.

Aj keď súčasťou imidžu speváckej hviezdy sú vlasy dupkom, kožené outfity, vybíjané doplnky a motorkárske čižmy, pre ňu je všetko absolútne prirodzené. Podľa vlastných slov sa nesnaží votrieť do priazne fanúšikov nasilu, ale vlastnou tvorbou. „Každému sa môže páčiť, čo robíme. Moja nahrávka je úplne odlišná. Nie je tým, čo ľudia očakávajú – ako so vztýčeným prostredníkom hovorím dajte sa vypchať. Nenahrala som to pre ľudí, ktorí ma milujú,“ prezradila Miley na margo svojho štvrtého albumu. Či však nezachádza za hranice vlastnej dôstojnosti, už radšej posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu