Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bude Halle Berry dvojnásobnou matkou? Jej dcéra prosí o súrodenca!

Halle Berry a Oliver Martinez Zobraziť galériu (4)
Halle Berry a Oliver Martinez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Halle Berry prezradila, že jej štvorročná dcérka Nahla túži po súrodencovi. Dokonca sa za to každý večer modlí.

"Hovorí: 'Bože, prosím, prines mi sestričku a poschodovú posteľ.' A ja jej na to odpovedám: 'Jednu z tých vecí dokážem, no za tú druhú sa musíme ďalej modliť'. Čo jej mám povedať, keď to tak veľmi chce a nedokáže pochopiť, prečo to Bohu tak dlho trvá?" povedala v The Wendy Williams Show. K tomu, či by chcela ďalšie deti, sa ale štyridsaťšesťročná hviezda nevyjadrila. Je však rada, že Nahlu, ktorej otcom je model Gabriel Aubry, mala pomerne neskoro. "Som omnoho lepšia matka v 46 rokoch - alebo 41, keď sa narodila - ako keď som mala 21 či 25," vysvetlila. Podľa jej slov bola vtedy ona sama ešte dieťaťom, ktoré sa snažilo vyriešiť svoj život a zistiť, kým je. Ako sama povedala, zodpovednosť za "vývin a rozvoj ďalšej malej dušičky" by vtedy zrejme nezvládla. "Som šťastná, že som počkala," uzavrela.

Halle Berry v roku 2002 udelili Oscara za účinkovanie v dráme Ples príšer (2001). Cenu Akadémie za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe si odniesla ako prvá Afroameričanka v histórii udeľovania týchto prestížnych ocenení. Získala však aj nelichotivú Zlatú malinu za stvárnenie Catwoman v rovnomennom filme z roku 2004. Herečka, ktorá má na konte aj jeden Zlatý glóbus, je známa napríklad aj z akčnej sci-fi trilógie X-Men (2000, 2003 a 2006), akčnej krimi Swordfish: Operácia Hacker (2001), bondovky Dnes neumieraj (2002), mysteriózneho trileru Gothika (2003), drámy Frankie & Alice (2010) či romantickej komédie Silvestrovská noc (2011). V slovenských kinách sa od 22. novembra predstaví v ambicióznej takmer trojhodinovej adaptácii úspešného románu Davida Mitchella Atlas mrakov (2004), kde si ona i jej kolegovia Tom Hanks, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Hugh Grant, Susan Sarandon, Ben Whishaw alebo Jim Broadbent zahrali viacero postáv. V roku 2008 ju čitatelia amerického pánskeho magazínu Esquire zvolili za najsexi žijúcu ženu sveta. Je zasnúbená s francúzskym hercom Olivierom Martinezom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu