Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Svadobné FOTO Jessicy Biel: Vydávala sa v ružovej ako cukrová vata!

Z Jessicy Biel sa v jej svadobný deň stala sladká cukríková nevesta. Zobraziť galériu (17)
Z Jessicy Biel sa v jej svadobný deň stala sladká cukríková nevesta. (Zdroj: People)

LOS ANGELES – Presladená nevesta! Mnohé nielen prominentné dámy snívajú, že sa vo svoj svadobný deň budú cítiť ako princezné. A zdá sa, že Jessica Biel (30) si tento sen splnila naozaj do bodky. Snúbencovi Justinovi Timberlakeovi (31) povedala oficiálne „áno“ ako ružová bábika.

Ťažká romantika! Hoci nevesty svoje svadobné róby zvyčajne volia v odtieňoch bielej alebo slonovinovej kosti, Jessica Biel tradície hodila za hlavu. Pred oltár si to namierila v exkluzívnych šatách z kolekcie Haute Couture módneho domu Giambattista Valli. Honosný outfit sa niesol v znamení lupeňov ruží a herečke dodával dievčenský šmrnc. Spolu so závojom pôsobila ako stelesnenie hrdinky z rozprávky o Šípkovej Ruženke. Čerstvý ženáč Justin Timberlake si svoj deň D užíval v obleku značky Tom Ford.

Odhaduje sa, že mladomanželia za veľkolepý ceremoniál vysolili 6,5 milióna dolárov. Časť z tejto investície sa im vrátila v podobe autorských práv na svadobné zábery, ktoré predali magazínu People za 300 tisíc dolárov. Ich fanúšikovia sa tak prostredníctvom časopisu dozvedeli nielen to, v akých šatách sa Jessica vydávala. Na jednej z fotografií Justin neskrýva svoje nadšenie z chomúta, keď doslova skáče od radosti. Obrovské potešenie však vyjadril aj slovami. „Je to tá najkrajšia vec, akú som kedy videl,“ povedal na margo úpravy svojej zákonnej polovičky.

Aj keď brunetka vo svete šoubiznisu zostane navždy zapísaná ako Jessica Biel, v oficiálnych dokumentoch preberie priezvisko po manželovi. „Moje profesionálne meno sa nezmení, ale priezvisko pre život áno. Znie to skvelo, myslím, že som vyhrala jackpot, čo sa týka mien,“ netajila svoje nadšenie v priloženom rozhovore čerstvo vydatá hviezda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu