Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Katy Perry vydražila gitaru, kupcovi povedala: Teraz sa s tebou vyspím

Katy Perry Zobraziť galériu (8)
Katy Perry (Zdroj: SIRA)

LOS ANGELES - Speváčka Katy Perry na štvrtkovom benefičnom podujatí americkej nadácie pre výskum aidsu (amfAR) v Los Angeles ponúkla do dražby gitaru so svojím podpisom. Záujemcovi, ktorý zaplatí najviac a stane sa tak jej vlastníkom, sľúbila schôdzku v gej bare The Abbey.

Gitaru nakoniec získal spolumajiteľ klubu New York Giants Steve Tisch, ktorý ju kúpil za 32-tisíc dolárov (v prepočte približne 25-tisíc eur). Perry sa k nemu po dražbe rozbehla a objala ho. "Teraz sa s tebou vyspím," povedala zo žartu. Neskôr prítomným zaspievala svoje skladby Wide Awake a Firework a tiež coververziu piesne I Can't Make You Love Me od Bonnie Raitt. Na podujatí sa zúčastnili aj ďalšie slávne osobnosti ako Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Alessandra Ambrosio, Rumer Willis, Kristin Davis, Mark Salling, Octavia Spencer alebo Rose McGowan. Benefičnú akciu moderovala Chelsea Handler a na boj proti AIDS vďaka príspevkom hostí poputuje viac ako 1,3 milióna dolárov (v prepočte približne milión eur).

Dvadsaťsedemročnú rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z úspešného albumu One of the Boys (2008). Po ňom nasledovala štúdiová nahrávka Teenage Dream (2010), z ktorej pochádzajú hity ako California Gurls (feat. Snoop Dogg), Firework, Teenage Dream, E.T. (feat. Kanye West), Last Friday Night (T.G.I.F.) či Part of Me. Perry sa čiastočne venuje aj herectvu. Prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) i Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011). Exmanželka komika Russella Branda tiež hosťovala v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2011) a predstavila sa v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu