Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dcéra Whitney sa zasnúbila s adoptívnym bratom: Rodina to odsudzuje!

Bobbi Kristina Brown a Nick Gordon Zobraziť galériu (6)
Bobbi Kristina Brown a Nick Gordon (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Bobbi Kristina Brown, dcéra zosnulej speváčky Whitney Houston, sa zasnúbila so svojím 'adoptívnym' bratom Nickom Gordonom. Sama to potvrdila pred kamerami počas nakrúcania novej televíznej reality šou o jej rodine The Houstons: On Our Own.

Jej teta Patricia túto situáciu považuje za "neprijateľnú". Legendárna speváčka si Gordona nikdy oficiálne neosvojila, no od jeho 12 rokov ho vychovávala ako svojho syna a Bobbi Kristina ho považovala za brata. Dvojica sa zblížila po smrti hviezdy, keď sa spoločne snažili prekonať smútok nad stratou milovanej osoby. Rodinným príslušníkom sa vzťah Bobbi Kristiny a Nicka Gordona nepáčil.

"Chcú, aby náš vzťah stroskotal. Ale to sa nestane," povedala odhodlane 19-ročná dcéra Houston a jej exmanžela Bobbyho Browna. Epizódu reality šou, v ktorej dvojica prehovorí o zásnubách, odvysielajú v USA 24. októbra.

Spevácka diva Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi I Will Always Love You, Greatest Love of All či I Wanna Dance with Somebody, zomrela 11. februára. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Príčinou tragického úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie, pričom išlo o dôsledok užívania kokaínu a ochorenia srdca.

Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu, antihistaminikum a ďalšie lieky. Držiteľku šiestich prestížnych hudobných cien Grammy pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey. Informácie pochádzajú z webovej stránky AceShowbiz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu