Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

J-Lo provokovala v sexi róbe: Kypré tvary predvádzala naostro!

Jennifer Lopez ohúrila odvážnou róbou, pod ktorou bola celkom nahá. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Lopez ohúrila odvážnou róbou, pod ktorou bola celkom nahá. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Spodnú bielizeň nepotrebuje! O Jennifer Lopez (43) je známe, že na svoju postavičku v tvare presýpacích hodín nedá dopustiť a na červenom koberci sa rada pretŕča v odhaľujúcich róbach. Výnimkou nebol ani štvrtkový večer, kedy speváčka zavítala na premiéru. Pod vyzývavými šatami bola úplne nahá.

Oblé krivky ako na výstave! V takomto duchu sa niesla hviezdna úprava Jennifer Lopez, ktorá si to tento týždeň namierila na premiéru svojej najnovšej snímky Parker. Aby si zo strany médií zabezpečila maximálnu pozornosť, siahla po provokatívnej róbe módnej značky Kaufman Franco. Rafinované prestrihy odhalili, že hollywoodska kráska sa tentoraz musela zaobísť bez spodnej bielizne.

J-Lo zvola dlhé biele šaty, ktoré dokonale obopínali je figúru typu „krv a mlieko“. Oblasť chrbta pokrýval tenký materiál jemný ako pavučina. Ten sa tiahol v úzkej štrbinke cez speváčkine boky a stehná až k lýtkam, vďaka čomu rafinovane odhaľoval jej nahú pokožku. Sexepíl latino krásky podčiarkoval najmä fakt, že pod róbou bola naostro.

Hrdú mamičku dvojičiek na premiére sprevádzal zajačik Casper Smart, ktorý jej už niekoľko mesiacov zohrieva posteľ. S rovnakým šťastím sa nemôže pochváliť exmanžel Marc Anthony. Ten síce dlhší čas randil so sexi modelkou, no nedávno od nej dostal kopačky. Stalo sa tak krátko po tom, čo si vyrazil na tajnú nočnú návštevu do hotela za Jennifer. „Vyšiel odtiaľ naozaj rýchlo, mal sklonenú hlavu, nechcel, aby si ho niekto všimol,“ prezradil očitý svedok denníku New York Post, podľa ktorého bývalý pár spolu strávil dve a pol hodiny. Žeby u niekdajšej manželskej dvojice platilo úslovie „Stará láska nehrdzavie“?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu