Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerská hviezda je po dlhých rokoch späť: Pôsobí zrelšie, ale pribrato!

Thora Birch ako šestnástka v oscarovom filme a v súčasnosti Zobraziť galériu (8)
Thora Birch ako šestnástka v oscarovom filme a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk, archív)

LOS ANGELES – Triumfálny návrat to zatiaľ nebude! Hoci Thora Birch (30) mohla svoju kariéru vďaka úlohe v oscarovej snímke odštartovať raketovým tempom, postupne sa po nej akoby zľahla zem. S odstupom času ju však paparazzi predsa len zahliadli v losangelských uliciach. S gotickým imidžom a ženskými krivkami príliš neohúrila.

Svoju šancu nevyužila! Thora Birch zažiarila na striebornom plátne ešte v roku 1999, kedy sa jej ušla rola v snímke Americká krása ovenčenej soškami Filmovej akadémie. Vtedy sa po boku Meny Suvari blysla ako tínedžerská rebelka s tmavými vlasmi, linkami okolo očí a výrazným rúžom na perách. Odvtedy prešla viacerými zmenami a experimentovala aj s blond farbou vlasov. Ako tridsiatnička však opäť zakotvila pri niekdajšom gotickom štýle.

Aj keď sa Thora na verejnosti príliš nepretŕča, tento týždeň urobila výnimku. So svojou rodinou si vyrazila na nájazd do hollywoodskych butikov. Tie ale rozhodne nevymetala ako sivá myška. Aj tentoraz už z diaľky bila do očí jej bledá pleť a sýtočervený rúž. Zvýraznila si aj oči, no na obočie akosi pozabudla. Ani voľnejší strih nohavíc navyše nezakryl jej zaoblenú figúru.

Tmavovláska sa za uplynulé roky žiare reflektorov vyhýbala a v súčasnosti stvárňuje postavy len v malých nezávislých filmoch. Ktovie, či si natoľko neverí alebo len o hollywoodsku pozlátku nestojí. Isté však je, že lepší štart do sveta šoubiznisu si ako šestnástka ani želať nemohla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu