Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tá ale dopadla: Krásnu modelku drogy znetvorili na nepoznanie!

Jael Strauss ako novoobjavená modelka pred šiestimi rokmi a v súčasnosti Zobraziť galériu (5)
Jael Strauss ako novoobjavená modelka pred šiestimi rokmi a v súčasnosti (Zdroj: youtube, facebook)

LOS ANGELES – Šoubiznis sa s ňou nemaznal! Ešte pred šiestimi rokmi mala Jael Strauss (28) našliapnuté na slušne rozbiehajúcu sa kariéru vo svete modelingu. Z príležitosti, ktorú dostala, si však odniesla to najhoršie a klesla až na samé dno. Dnes je z nej ťažká závisláčka bez strechy nad hlavou a s tvárou zúboženej trosky.

Pretĺka sa ulicami! Jael Strauss sa za veľkou mlákou zviditeľnila ako 22-ročná, keď sa prebojovala do ôsmej série populárnej reality šou s názvom America's Next Top Model. Nádejná modelka vtedy skúsenú moderátorku Tyru Banks spolu s porotou zaujala punkovým vzhľadom mladej rebelky. S odstupom času prichádza na televízne obrazovky opäť, ale v celkom inom svetle.

Za zlomový sa u blondínky považuje rok 2007, kedy jej náhle zomrel blízky kamarát na predávkovanie. Nielenže sa ťažko vyrovnávala s jeho smrťou, no v tom čase prenikli na verejnosť erotické fotografie, na ktorých pózovala ako 16-ročná. Všetky tieto okolnosti prispeli k tomu, že sa sama zamotala do kolotoča drog. Kvôli pretrvávajúcej závislosti na metamfetamíne prišla o domov, chrup má v dezolátnom stave a v tvári pripomína vyžitú starenu s pleťou posiatou vredmi.

Hoci Jael dlhé roky odmietala akúkoľvek pomoc, v jej prípade možno ešte nie je všetko stratené. Matka Lisa sa totiž obrátila na doktora Phila a jeho masovo sledovanú šou. „Jaeliným snom bolo odjakživa stať sa modelkou. Príležitostne predvádzala na móle tu i tam, to však kvôli jej problémovému správaniu skončilo. Moje najhoršie obavy sa už naplnili. To dievča je chodiaca mŕtvola a nevie o tom,“ vysvetľuje svoje pohnútky. Po úvodnom šoku sa niekdajšia manekýnka nakoniec predsa len ukázala v štúdiu a pred kamerami sľúbila, že podstúpi liečenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu