Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zúfalka Eva Longoria išla donaha: Vypúlila zadoček na zahryznutie!

Nahá Eva Longoria obnažila svoj chrumkavý zadoček. Zobraziť galériu (10)
Nahá Eva Longoria obnažila svoj chrumkavý zadoček. (Zdroj: Jork Weismann)

LOS ANGELES – Aj zozadu má čo ukázať! Hoci Eva Longoria (37) patrí v Hollywoode k najdrobnejším kráskam, pred okom kamery ani objektívu jej to na sexepíle neuberá, práve naopak. Po čase sa vyzliekla donaha a odhalila svoje božské krivky v posteli. Uznajte sami, že zobúdzať sa vedľa takéhoto zadočku túži nejeden muž.

Zmyselná a žiadostivá! Exotickú sexicu s mexickými koreňmi síce preslávila rola v seriáli Zúfalé manželky, jej telo však zúfalým dojmom rozhodne nepôsobí. Ako predlohu si ho vybral fotograf Jork Weismann pre svoju umeleckú knihu s názvom Asleep at the Château. Treba uznať, že Eva Longoria si na exkluzívnej posteli „pospala“ naozaj hriešne zvodným spôsobom.

Útla herečka sa na dvojlôžku uvelebila tak, že sa k objektívu otočila chrbtom. Zaobišla sa však bez nočnej košieľky či akejkoľvek bielizne a prezieravo si prikryla iba spodnú časť nôh. Nechala tak vyniknúť svojmu guľatému pozadiu, ktoré obnažila v celej jeho kráse.

Ak sa pýtate, ako si brunetka udržiava svoju ukážkovú postavičku, odpoveď vás možno prekvapí: „Zvyknem cvičiť ráno, keď sa zobudím. Musí to byť práve vtedy, po jedenástej to už nefunguje,“ posťažovala sa v rozhovore pre magazín Look. Potvrdila tak teóriu mnohých fitnes trénerov o tom, že telo najlepšie spaľuje tuky v ranných hodinách nalačno. Samotná drina v posilňovni však k Eviným obľúbeným aktivitám nepatrí: „V tomto smere sa vždy prepnem do režimu autopilota, pretože cvičenie nenávidím,“ bez okolkov priznala pred čitateľmi. Napriek jej veľkej nechuti však výsledok stojí naozaj za to, veď posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu