Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sharon Stone vystavila tvár bez mejkapu: Na päťdesiatničku to nie je zlé!

Sharon Stone bez mejkapu Zobraziť galériu (13)
Sharon Stone bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stará sa o seba! Sharon Stone (54) už celé desaťročia patrí k najospevovanejším ozdobám Hollywoodu. A hoci by kozmetické vylepšenia na svojej tvári zapierala zbytočne, ani po prekročení prahu päťdesiatky to s líčidlami preháňať nemusí. Aj bez mejkapu totiž pôsobí mimoriadne sviežo a prirodzene.

Vek je len obyčajné číslo! Toto heslo sa v Mekke americkej kinematografie začína u skôr narodených hviezd považovať za absolútnu samozrejmosť. Výnimkou nie je ani Sharon Stone, ktorá uplynulý víkend vymetala darčekové predajne na letisku. Maniere svetoznámej celebrity jej však ani len nezišli na um. V ležérnom outfite si vychutnávala voľné chvíle ako bežná nenalíčená dáma v zrelom veku.

V očividne dobrej nálade sa blondínka premávala po letiskovej hale bez jedinej kvapky mejkapu a s rozpustenými vlasmi. Keď si v butiku zložila slnečné okuliare, personál sa zrejme len nestačil čudovať. Päťdesiatnička Sharon sa mohla pochváliť vypnutou pleťou a len minimom vrások okolo očí či úst. Očividne svojej pokožke venuje ukážkovú starostlivosť a v ničom ju nezanedbáva.

Herečka sa pravdepodobne cíti duchom mladá aj vďaka svojmu súčasnému milencovi. Tým je totiž len 27-ročný zajačik Martin Mica, s ktorým sa Sharon zvykne pyšne pretŕčať na verejnosti. Žeby bol práve o polovicu mladší partner pre hollywoodske krásky tým pravým životabudičom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu