Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Z pôvabnej herečky nevábny kostlivec: Šľachovité ruky ako starena!

Meg Ryan zamladi a v súčasnosti Zobraziť galériu (12)
Meg Ryan zamladi a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Zub času je neoblomný! Hoci päťdesiatnička Meg Ryan pôsobí v tvári stále sviežo, skutočný vek bez rukávov už neskryje. Pribúdajúce roky prezrádzajú šľachy na jej rukách a vystúpené pletence žíl. Krehká herečka tak vďaka mušej váhe začína pripomínať dôchodkyňu.

Ženský šarm z nej postupne vyhasína! Do klubu šľachovitých celebrít po Angeline Jolie, Sarah Jessice Parker a Madonne pribudla už aj Meg Ryan, ktorá si podobne ako jej kolegyne drží ručičku váhy na čo najnižších číslach. Príliš štíhla línia sa jej však v zrelom veku začína pomstievať nepekným spôsobom. Zatiaľ čo v tvári pôsobí stále zachovalo, vyziabnuté ruky má ako ťažko pracujúca robotníčka.

Odpudivý vzhľad rúk blondínka nechtiac predviedla pri víkendovom vymetaní butikov. Mohli za to vypasované šaty so širokými ramienkami, v ktorých vynikla jej extrémne útla figúra. Papierové tašky sa síce nezdali byť príliš ťažké, no v Meginých rukách vyzneli ako robustné závažia. Okamžite sa jej totiž zvýraznili všetky šľachy a navreli jej žily.

Herecká hviezda známa zo snímok Top Gun či Mesto anjelov sa v newyorských uliciach nepremávala sama. Spoločnosť jej robil milenec John Mellencamp, s ktorým sa na verejnosti príliš neukazuje. Ich romanca totiž začala tým, že sa John začiatkom roka vykašľala na svoju zákonnú polovičku. S tou žil v manželskom zväzku úctyhodných 18 rokov. Džentlmen však z neho zrejme nebude – ani relatívne čerstvej láske s nákupnými taškami nepomohol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu