Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nenormálna Lady Gaga: Zakážu ju tínedžerom?!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Na petrohradský koncert speváčky Lady Gaga sa pravdepodobne budú môcť pozrieť len fanúšikovia nad 18 rokov, a to kvôli "abnormalite" svetovej celebrity. Prinajmenšom takéto plány má miestny vplyvný poslanec, popudený nedávnym vystúpením Madonny.

"Chcem dosiahnuť, aby organizátori dostali úradnú výstrahu, že koncert je zakázaný osobám mladším ako 18 rokov," nechal sa počuť Vitalij Milonov, autor kontroverzného miestneho zákona o zákaze propagácie homosexuality medzi mladistvými. "Normálni ľudia na tento koncert nepôjdu," usúdil poslanec, podľa ktorého je lepšie "sledovať dokonalosť ako abnormalitu a úchylky". No zároveň pripustil, že celý rozruch pravdepodobne zvýši záujem o vstupenky. Dohľad štátnych úradov je však v tomto prípade vraj rovnako potrebný ako pred nájazdom výtržníkov z radov futbalových fanúšikov.

Lady Gaga do Ruska prvýkrát zavíta v rámci svojho svetového turné, v Petrohrade bude koncertovať 9. decembra. Organizátori dúfajú v návštevu 30.000 divákov, a tak pochybujú, že zvládnu skontrolovať všetky občianske preukazy. Ruskí fanúšikovia, vrátane maloletých, budú mať šancu aj o tri dni neskôr, kedy má nasledovať ďalší koncert v Moskve.

Koncert Madonny 9. augusta popudil miestneho ochrancu morálky tým, že sa podľa očakávania zastala homosexuálnej komunity. Vzápätí sa na speváčku znieslo približne 140 trestných oznámení. Údajné morálne ujmy sťažovatelia vyčíslili na 330 miliónov rubľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu