Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lady Gaga zmenila farbu vlasov: Návrat ku klasike!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga zmenila farbu svojich vlasov. Hoci fanúšikovia a fanúšičky by od nej čakali ružovú, žltú či tyrkysovú, rozhodla sa pre klasickú orieškovohnedú.

Celým procesom farbenia sprevádzala hviezda svojimi komentármi a fotografiami na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Sama svoju zmenu účesu nazvala nudnou a uviedla, že sa cíti ako puristka. Na druhej strane napísala, že jej farba je zábavná.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 400 cien, medzi ktorými je i päť Grammy.

Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night.

Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza. V súčasnosti pripravuje tretiu štúdiovku, ktorá sa bude volať ARTPOP.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu