Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Uma Thurman s mesačnou dcérou: Sekundy hrôzy a takmer desivý pád!

Uma Thurman sa takmer zosypala na zem aj s mesačnou dcérou v náručí. Zobraziť galériu (8)
Uma Thurman sa takmer zosypala na zem aj s mesačnou dcérou v náručí. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Tomu sa hovorí šťastie v nešťastí! Odkedy Uma Thurman (42) priviedla na svet svoju tretiu ratolesť, paparazzi sú jej neustále v pätách. Posledný únik pred ich objektívmi sa však pre ňu mohol skončiť tragédiou. Nechýbalo veľa a herečka sa takmer rozpleštila na ulici. Aj so svojou mesačnou dcérkou v náručí.

Preháňa to! Je pochopiteľné, že celebrita áčkového formátu si po pôrode stráži súkromie a netúži svoje dieťa vystavovať na obdiv. Podobne sa správala aj Beyoncé, ktorá malú Blue Ivy vždy starostlivo ukrývala pod dekou alebo vlastným oblečením. Na rozdiel od nej si však čerstvá mamička Uma Thurman vypýtala od zamestnanca budovy, z ktorej odchádzala, čudnú plachtu. Tá ju nielenže neochránila, no navyše sa jej postarala o nebezpečnú situáciu.

Hoci blondínka mala od východu administratívnej budovy k naštartovanému autu prejsť len zopár krokov, vyžiadala si „živý záves“, ktorý ju mal chrániť pred čakajúcimi zástupcami médií. Do plachty trčiacej na zemi sa jej však zamotala jedna noha a Uma začala balansovať. Zamestnanec ju, našťastie, v pravej chvíli zachytil, no celý incident mohol mať katastrofálne následky. Herecká hviezda si totiž v špeciálnom sedáku niesla bábätko, ktoré porodila len pred mesiacom.

Uma, ktorá nechtiac ohrozila svoje prvé dieťa s finančníkom Arpadom Bussonom, by nabudúce mala byť ostražitejšia. Je pochopiteľné, že bez mejkapu nechcela byť fotografovaná, no bezpečnosť jej bezbrannej ratolesti by mala byť stále na prvom mieste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu