Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Tehotná Tori Spelling mala zlý deň: Bez mejkapu je ako chodiaca múmia!

Tehotná Tori Spelling bez mejkapu Zobraziť galériu (8)
Tehotná Tori Spelling bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vstala z postele ľavou nohou? Tori Spelling (39) posledné mesiace zapĺňa stránky časopisov správami o tom, v akej skvelej forme si užíva svoje štvrté tehotenstvo. Aj v jej prípade však platí, že nie každý deň je nedeľa. Uplynulý víkend sa totiž do ulíc vybrala nenalíčená. Jej prirodzená tvár ale príliš vábne nepôsobila.

Zabudla sa pozrieť do zrkadla? Hoci si Tori Spelling štvrté tehotenstvo pochvaľuje a s rastúcim bruškom sa neváha pretŕčať v bikinách, bez mejkapu by jej výsledné zábery pôsobivý dojem nezanechali. Dôkazom môžu byť čerstvé fotografie, na ktorých ju paparazzi zaznamenali na ceste zo supermarketu. Tehotná kráska sa razom zmenila na vyčerpanú ženu v domácnosti.

Sivastá pleť, vyrážky, kruhy pod očami a celkom zničený výraz. To všetko bolo možno vyčítať z herečkinej tváre počas sobotňajších nákupov. Bez použitia čo i len kvapky mejkapu tak fanúšikov utvrdila v tom, že aj ona bojuje s navlas rovnakými nedokonalosťami ako bežné dámy v požehnanom stave.

Zaujímavosťou je, že napriek neupravenému zovňajšku televízna hviezda informovala fotografov o svojom pohybe. Urobila tak prostredníctvom svojho statusu v mikroblogovacej sieti Twitter: „Som v obchode a pripravujem svoju poslednú hurá tehotenskú bazénovú párty! Ráta sa 8 ľudí ako bazénová párty?“ Samotná blondínka teda priznala, že išlo o posledný žúr s potomkom na ceste. Štvrtý pôrod tak zrejme očakáva každú chvíľu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu