Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kelly z Beverly Hills chytá druhý dych: V 40-tke je štíhla ako nikdy!

Jennie Garth po ťažkom rozchode s manželom zapadla medzi najštíhlejšie štyridsiatničky Hollywoodu. Zobraziť galériu (7)
Jennie Garth po ťažkom rozchode s manželom zapadla medzi najštíhlejšie štyridsiatničky Hollywoodu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Začína odznova! Ani nie pred pol rokom si Jennie Garth prešla tŕnistou cestou rozchodu so svojou zákonnou polovičkou. Týždne trápenia sa síce podpísali na jej postave, no dnes si so zdvihnutou hlavou opäť užíva pozornosť médií. Aj po prekročení štyridsiatky má totiž krivky tínedžerky a neuveriteľný šmrnc.

Je štíhla ako prútik! Jennie Garth sa do povedomia televíznych divákov vryla ako Kelly z úspešného seriálu 90. rokov Beverly Hills 90210. Ako dozrievajúca dáma sa vtedy mohla pochváliť postavičkou typu „krv a mlieko“ a patrila k top kráskam v rámci celého hereckého obsadenia. Zub času sa však na nej zatiaľ podpísať príliš nestihol. Aj po troch pôrodoch je blondínka v závideniahodnej forme.

O tom, že Jennie núdzu o prácu zatiaľ nemá, svedčí jej tohtotýždňový nabitý program. O nemálo kíl ľahšia prekvapila paparazzov v utorok pri odchode z nakrúcania šou Fox and Friends. O deň neskôr už spolu s deväťročnou dcérkou Lolou propagovala zubné kefky a dôležitosť správnej ústnej hygieny. V obidvoch prípadoch si zvolila obtiahnuté nohavice, ktoré dokonale zvýrazňovali jej novonadobudnuté tvary.

Herečka v otvorenom rozhovore prezradila, že schudnúť sa jej podarilo na ranči, kde majú dostatok ovocia. Zdravý vzhľad je totiž pre ňu natoľko dôležitý, že sa ho snaží vštepiť aj svojim trom dcéram. Po mesiacoch bez partnera sa však už nebráni ani pozornosti mužov: „Randenie je pre mňa niečo úplne nové. Zatiaľ mám nasadené pomocné kolieska, pretože som bola dlho vydatá. V podstate to bolo celé obdobie mojej dospelosti. Vraciam sa do čias dozrievania.“ Po pozitívnej premene sa však na nedostatok záujmu zo strany opačného pohlavia sťažovať zrejme nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu