Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Božská 40-tka Kelly z Beverly Hills: Krajšia a štíhlejšia než zamladi!

Jennie Garth po prekročení štyridsiatky získala formu a sebavedomie, o akom sa jej pred dvomi desaťročiami ani nesnívalo. Zobraziť galériu (16)
Jennie Garth po prekročení štyridsiatky získala formu a sebavedomie, o akom sa jej pred dvomi desaťročiami ani nesnívalo. (Zdroj: Health magazine)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Odkedy Jennie Garth (40) hviezdila v tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210, uplynulo už vyše dvadsať rokov. Po traumatickom rozchode s manželom však blondínka chytila druhý dych. So štíhlou figúrou prekypuje energiou a vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

Tomu sa povie dramatická zmena! Jennie Garth a jej zákonná polovička Peter Facinelli tvorili manželský zväzok úctyhodných jedenásť rokov, pričom priviedli na svet až tri ratolesti. Niet sa preto čo čudovať, že rozvod herečku hlboko ranil na tom najcitlivejšom mieste. S odstupom času je však opäť zamilovaná a môže sa pochváliť závideniahodnými krivkami. Tie spolu s vlastným receptom na štíhlosť predviedla v najnovšom čísle magazínu Health.

Jennie pred prahom štyridsiatky schudla vyše trinásť kíl a dnes má zvodnejšiu figúru než počas nakrúcania legendárneho seriálu. Pre stránky spomínaného časopisu sa napriek tomu nechala zvečniť v pohodlných a ležérnych outfitoch – vrátane džínsov, v ktorých vynikli jej štíhle nohy. A ako sa jej darí udržiavať si novonadobudnutú formu aj sebavedomie? „Vážim sa každé ráno. Ak by som to nerobila, ani by som si nevšimla, ako som pribrala päť kíl. Dnes ráno som mala o kilo navyše, to je v pohode. Ale čo keby to boli tri kilá? Musím sa krotiť,“ priznala svoju miernu posadnutosť v otvorenom rozhovore.

Za blondínkinou vnútornou vyrovnanosťou a úchvatným zovňajškom sa pravdepodobne skrýva staronový objav. Jennie totiž nedávno potvrdila svoj vzťah s Lukeom Perrym, s ktorým kedysi stvárňovala zamilovaný pár na televíznych obrazovkách. Niekdajší priatelia si však v zrelom veku našli k sebe cestu a popri spoločnom projekte zahoreli vzájomnou láskou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu