Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tri najkrajšie modelky sveta úplne nahé: Ktorá z nich je najsexi?

Svetové topmodelky odhodili zábrany a vyzliekli sa pred objektívom. Zobraziť galériu (15)
Svetové topmodelky odhodili zábrany a vyzliekli sa pred objektívom. (Zdroj: Contributer, Laurent Darmon, musemagazine.it)

LOS ANGELES – Dráždivý súboj aktov! Ich mená a krivky pozná takmer každý, vyzliekajú sa na počkanie a sú stále žiadanejšie. Reč je o troch sexi modelkách renomovaného výrobcu spodnej bielizne, ktoré sa rozhodli ísť s kožkou na trh. V čierno-bielom prevedení zvádzajú bez jediného kúska oblečenia.

 

 

 

Kate Upton
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Contributer)
Nedávno oslávila ešte len sladkú dvadsiatku, no vo svete modelingu je na roztrhanie. Kate Upton s postavičkou typu krv a mlieko svoje ženské zbrane najnovšie vytasila pre magazín Contributer. S hrubou reťazou okolo krku si kypré vnady zakryla rukou a zapózovala si tak, aby si ustrážila aj tie najintímnejšie partie. Mačacím pohľadom by však zaručene zviedla nejedného obdivovateľa.
Miranda Kerr
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Laurent Darmon)
Ďaleko odvážnejšie svoje nedávne fotenie poňala ostrieľaná Austrálčanka Miranda Kerr (28). Tá má síce už jeden pôrod za sebou, no pred objektívom ateliéru značky Laurent Darmon predviedla dokonalo štíhle krivky. S naolejovaným telom sa dokonca neostýchala predviesť poprsie v celej kráse. Ako bonus pridala svoj malý guľatý zadoček.
Candice Swanepoel
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: musemagazine.it)
V Evinom rúchu sa do tretice nechala zvečniť aj juhoafrická sexica Candice Swanepoel (23), ktorá postavičku s metalickým odleskom neservírovala fotografovi Marianovi Vivancovi. Ten vytvoril špeciálnu edíciu s názvom The Private Candice pre taliansky magazín Muse. Kučeravá blondínka sa spomedzi sexi tria manekýnok nahote bránila najmenej. Z niektorých uhlov totiž nechala objektív detailnejšie nahliadnuť aj do oblasti rozkroku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu