Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Neuveriteľné: Rihanna sa stala matkou – aha, aké má krásne dievčatko!

Rihanna prekvapila roztomilými fotkami, na ktorých predstavila svoju adoptívnu dcérku. Zobraziť galériu (8)
Rihanna prekvapila roztomilými fotkami, na ktorých predstavila svoju adoptívnu dcérku. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Prebudili sa v nej materinské inštinkty? Speváčka Rihanna (24) je v šoubiznisových kruhoch známa ako milovníčka divokých žúrov, ktorej zmyslom života je hudba a zábava. Ako sa však zdá, po mesiacoch uvažovania sa odvážila na zásadnú zmenu. Adoptovala si čokoládovú dcérku, ktorá vyzerá ako jej verná kópia.

Sú rozkošné! Popová diva Rihanna pred pár hodinami zverejnila na sociálnych sieťach fotografie, ktoré okamžite spustili vlnu otáznikov. Pózuje totiž na nich s malým dievčatkom, ktoré pôsobí, akoby známej hudobníčke z oka vypadlo. Myslíte si, že ide o jednu z najmladších fanúšičiek z Rihanniných radov? Omyl, samotná kráska tvrdí, že ich spája to najbližšie možné puto.

„Láska môjho života,“ týmito slovami barbadoská rodáčka okomentovala jednu z prvých fotiek. Aby sa však vyhla akýmkoľvek špekuláciám, pridala aj ďalšie zábery s veľavravným popisom. „Moja adoptovaná dcéra,“ napísala pod obrázok dievčatka s cumlíkom a slnečnými okuliarmi. Neskôr pripojila aj isté náznaky jej mena: „Moja malá G.“ Podrobnosti o priebehu adopcie či o veku jej ratolesti zatiaľ známe nie sú.

O Rihanniných zámeroch ohľadne adopcie médiá informovali už pred rokom. V tom čase sa totiž speváčka túžila ujať starostlivosti o sirotu z Haiti. Dôvodom bolo okrem iného to, že samotný pôrod ju desí. Navyše sa v jej živote zatiaľ neobjavuje nijaký stály partner. Nechajme sa teda prekvapiť, či hudobná hviezda svoj nový prírastok do rodiny fanúšikom predstaví ešte bližšie.

Prečítajte si: Rihanna ovládla nominácie na MTV Video Music Awards

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu