Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mariah Carey prebrala kšeft po Jennifer Lopez: Som z toho nadšená!

Mariah Carey Zobraziť galériu (9)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Mariah Carey sa dohodla s tvorcami televíznej súťaže American Idol a v úlohe porotkyne tak nahradí Jennifer Lopez, ktorá sa rozhodla zo šou odísť, aby sa mohla viac venovať svojej hereckej kariére. Nová tvár hudobného programu je podľa vlastných slov zo spolupráce nadšená.

Okrem Lopez v American Idol nedávno skončil aj frontman kapely Aerosmith Steven Tyler. Jediným porotcom v súťaži tak zostal Randy Jackson, ktorý v nej účinkuje od jej začiatku v roku 2002. Zatiaľ však nie je isté, či sa predstaví aj v novej sérii. O dohode s Carey informoval prezident Fox Entertainment Kevin Reilly v pondelok na letnom stretnutí predstaviteľov Television Critics Association v Beverly Hills.

"V skutočnosti máme jedného porotcu, s ktorým sme sa dohodli len veľmi nedávno. Je to umelec, ktorého sa súťažiaci snažili napodobňovať, snažili sa spievať jeho piesne, ale pretože sme sa s ním dohodli len pred niekoľkými hodinami, tak tento porotca tu nemôže byť s nami," uviedol Reilly, ktorý následne zavolal Carey a prepol hovor na hlasný odposluch.

"Som nadšená, že budem súčasťou American Idol. Veľmi som dnes chcela byť s vami, aby som vám o tom povedala, ale myslím, že viete, že sa to celé udialo naozaj rýchlo. Nemôžem sa dočkať, keď sa to všetko o pár mesiacov začne," povedala 42-ročná speváčka. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu