Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prekvapenie milencov z True Blood: Zrejme čakajú dvojičky!

Anna Paquin a Stephen Moyer Zobraziť galériu (5)
Anna Paquin a Stephen Moyer (Zdroj: SITA)

USA - Herecká dvojica Anna Paquin a Stephen Moyer, známa zo seriálu True Blood: Pravá krv (2008), zrejme bude mať dvojčatá. V rozhovore pre magazín Us Weekly sa preriekol ich seriálový kolega Sam Trammell, ktorému priateľka pred rokom tiež porodila dve bábätká.

"Veľmi sa s nimi teším. Poslali sme im špeciálny darček. Je zaujímavé, že True Blood sa stal takýmto 'dvojičkovým' seriálom," povedal herec, ktorý im tiež poskytol cenné rady. "Je to ťažšie, mať dvojčatá, ale my sa v tom vyznáme. Tak sa im snažíme odovzdať dôležité skúsenosti Povedal som im, nech sa držia!" dodal. Herečkin hovorca sa k týmto správam odmietol vyjadriť.

Paquin, ktorá je rodáčkou z kanadského Winnipegu, začala s Moyerom chodiť v roku 2007, krátko po začiatku nakrúcania seriálu True Blood: Pravá krv. Zásnuby oznámili 5. augusta 2009 a zosobášili sa 21. augusta 2010. Paquin v roku 1994 ako jedenásťročná získala Oscara za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe filmu Piano (1993), kde stvárnila dcéru nemej hrdinky v podaní Holly Hunter. Stala sa tak druhou najmladšou držiteľkou Oscara.

Zahrala si aj vo filmovej sérii X-Men (2000, 2003, 2006), a snímkach Jane Eyre (1996), Na pokraji slávy (2000) či Vreskot 4 (2011). Moyer sa objavil v množstve seriálov a filmoch ako 88 minút (2007), Priest (2011) alebo The Double (2011). Informácie zverejnila webstránka www.aceshowbiz.com.

Tip: Pozrite si seriál True Blood. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu