Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Päťdesiatnička Madonna sa nekašle: Najprv striptíz, potom celý prsník von!

Madonna sa na koncerte v Turecku poriadne odviazala. Zobraziť galériu (13)
Madonna sa na koncerte v Turecku poriadne odviazala. (Zdroj: YouTube)

ISTANBUL – Provokuje, ako sa len dá! Keď speváčke Janet Jackson pre pár rokmi vykĺzol na americkom pódiu prsník, išlo o škandál medzinárodných rozmerov. Jej kolegyňa Madonna však dokáže zájsť ešte ďalej. Svoju ženskosť nielenže obnažila úmyselne, no navyše tak urobila v islamskej krajine.

Rebelku v sebe nezaprie! Hoci Madonna už o dva mesiace oslávi 54 rokov, na pódiu stále pripomína nevybúrenú divošku. Dôkazom môže byť jej posledné vystúpenie v istanbulskej aréne Turk Telecom. Davu s približne 55-imi tisíckami fanúšikov predviedla pikantné číslo, na ktoré tak skoro určite nezabudne.

 Postupné vyzliekanie a dráždivá čerešnička na záver – takúto podobu mal hit Human Nature v Madonninom podaní. Tá totiž zvlnené pohyby neokorenila len pozvoľným zhadzovaním oblečenia. Keď sa elegantne zbavila bielej košele aj sado-maso koženého doplnku, jej hrudník zakrývala už len trojuholníková podprsenka. Aj tú si však nestarnúca interpretka na ľavej strane odopla ako dojčiaca matka a vystavila celý prsník spolu s bradavkou. Nadšenci v prvých radoch boli doslova vo vytržení.

O poriadny rozruch sa popová kráľovná postarala aj pred takmer dvadsiatimi rokmi, kedy v Turecku vystupovala naposledy. Vtedy si kontroverzne rozopla nohavice a zapózovala s rukou v rozkroku. Ihneď po tom, ako sa upravila, zaspievala skladbu Like A Virgin. Ktovie, aké reakcie svojím gestom s prímesou exhibicionizmu vyvolá tentokrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu