Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Herečku Amandu Bynes obvinili: Napísala prezidentovi Obamovi!

Amanda Bynes Zobraziť galériu (5)
Amanda Bynes

LOS ANGELES - Americkú herečku Amandu Bynes obvinili v utorok zo šoférovania pod vplyvom omamných látok, ktorého sa mala dopustiť 6. apríla v kalifornskom meste West Hollywood.

 V ten deň nadránom ju zatkli po tom, čo so svojím autom narazila pri odbočovaní do policajného vozidla a následne sa odmietla podrobiť skúške na prítomnosť omamných látok v krvi.

Dvadsaťšesťročná herečka zareagovala na vznesenie obžaloby netradične - napísala americkému prezidentovi Barackovi Obamovi na Twitter konto jeho prezidentskej kampane. "Ja nepijem. Prepustite, prosím, zo služby toho policajta, čo ma zatkol," napísala Bynes, ktorá je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010).

V roku 2006 ju magazín Teen People zaradil medzi 25 najpríťažlivejších ľudí pod 25 rokov a o rok neskôr ju magazín Forbes označil za piatu najlepšie zarábajúcu celebritu pod 21 rokov. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu