Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Amanda Bynes má psychické problémy: Rozpráva sa sama so sebou!

Amanda Bynes Zobraziť galériu (8)
Amanda Bynes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Amanda Bynes, ktorá mala v ostatných mesiacoch pre svoje šoférovanie viackrát problémy so zákonom, má podľa niekoľkých zdrojov vážne psychické problémy. Portál TMZ.com sa spojil s viacerými ľuďmi, ktorí s ňou boli v ostatnej dobe v kontakte a ich výpovede sa v mnohých detailoch zhodujú.

Podľa viacerých ľudí, ktorí chodia rovnako ako 26-ročná Bynes do fitness centra Equinox v Hollywoode, sa herečka správa veľmi zvláštne. Zväčša má neprítomný výraz tváre a nahlas sa rozpráva sama so sebou. Ďalší svedok tvrdí, že zrazu prestala cvičiť a úplne bezdôvodne sa začala hystericky smiať, čo sa niekoľko ráz opakovalo. Táto osoba ju počas ostatných mesiacov stretla niekoľko ráz a podľa nej sa herečkin stav stále zhoršuje. Boja sa o ňu i susedia, keďže ju videli rozprávať sa s rôznymi predmetmi.

Amanda Bynes je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010). V roku 2006 ju magazín Teen People zaradil medzi 25 najpríťažlivejších ľudí pod 25 rokov a o rok neskôr ju magazín Forbes označil za piatu najlepšie zarábajúcu celebritu pod 21 rokov. Začiatkom septembra jej odobrali vodičský preukaz v súvislosti so žalobami zo zapríčinenia dvoch dopravných nehôd a následného úteku a tiež za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Aj po odobratí vodičáku však herečka minimálne dva razy šoférovala a dokonca ju v aute odfotili pri fajčení bližšie nešpecifikovanej fajky. Pred súd sa postaví 27. septembra. Ak ju uznajú vinnou, hrozí jej rok za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu