Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kedysi krásna labuť je dnes bacuľka: Aha, ako pribrala len za 2 roky!

Mila Kunis pred dvomi rokmi a v súčasnosti. Zobraziť galériu (11)
Mila Kunis pred dvomi rokmi a v súčasnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Drastické diéty zavesila na klinec! Ani nie pred dvomi rokmi Mila Kunis (28) zažiarila na striebornom plátne ako pôvabná baletka ľahká ako pierko. S odstupom času sa však útlou figúrou pýšiť nemôže. Zaguľatila sa a odopierané jedlo dobehla aj s úrokmi z omeškania.

Tomu sa povie ozajstný rozdiel! Keď ukrajinská rodáčka v roku 2010 stelesňovala vedľajšiu postavu v thrilleri Čierna labuť, na svojej figúre drela skutočne tvrdo. Jej krehké telo, na ktorom dominovalo vyrysované svalstvo a veľké oči, vtedy vážilo sotva 43 kíl. Prísny režim je však u nej nateraz minulosťou. Mila Kunis si na tanieri dopraje všetko, na čo má chuť a môže sa pochváliť výrazne ženskejšími krivkami.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že herečkina vyššia hmotnosť je výsledkom jo-jo efektu, skutočnosť tkvie v niečom celkom inom. Zmeny v jedálničku i celkových proporciách sa u Mily dejú opäť kvôli filmovej role. Po boku Clivea Owena totiž nakrúca drámu Blood Ties, ktorá je zasadená do éry 70. rokov minulého storočia. Zrejme aj kvôli tomu na pľaci tento týždeň pobehovala v jednoduchom pásikavom tope na ramienka a zvonových džínsach. Tie na nej v sedacej polohe miestami praskali vo švíkoch.

Hoci brunetka proti pribraným kilám nenamieta, počas experimentov v chudnutí prišla k prekvapivému záveru. „Keď som tú hmotnosť nabrala späť, nalepilo sa to na celkom odlišné partie,“ priznala sa v nedávnom rozhovore pre magazín Harper's Bazaar. Obávať sa o svoj zovňajšok však rozhodne nemusí. Momentálne totiž pôsobí zdravo a mimoriadne spokojne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu