Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neurotická Britney? Pozrite, nechty si ohrýzla až do krvi!

Britney Spears nechtiac odhalila nechty ohryzené až do krvi. Zobraziť galériu (9)
Britney Spears nechtiac odhalila nechty ohryzené až do krvi. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Trpí záchvatmi nervozity? Napriek tomu, že Britney Spears (30) má obdobie škandálov zrejme za sebou, nešťastná etapa života na nej zanechala následky. Speváčka sa neustále pokúša vrátiť do svetla reflektorov, no vždy s nejakou chybičkou krásy. Naposledy predviedla nechty ohryzené až do krvi.

Nevie udržať nervy na uzde! Aspoň tak vyznievajú ruky niekdajšej popovej princeznej, ktorú tento týždeň samotný Simon Cowell pasoval do úlohy porotkyne jeho vlastnej speváckej šou s názvom The X Factor. No hoci Britney Spears rozdávala úsmevy na všetky strany, jej prsty prezradili nechutný zlozvyk.

Všetky nechty ohryzené na minimum a ľavý prostredník celý krvavý – to je smutná realita kedysi vychytenej tínedžerskej hviezdy. Tú si zástupcovia médií nemohli nevšimnúť, nakoľko jej na susednom prste svietil veľký zásnubný prsteň. Britney si na tlačovej konferencii a počas fotenia síce schovávala ruky za chrbtom, alebo ich zatínala pred sebou. Keď si však odhŕňala neposlušný prameň vlasov, nepríjemná pravda vyšla na povrch.

Britney Spears nechtiac odhalila
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď na prvý pohľad speváčka stále trpí istými psychickými problémami, na projekt sa údajne veľmi teší. „Som taká vzrušená z celej tejto skúsenosti. Bude to obrovská zábava celkom odlišná od toho, čo som doteraz robila. Som pripravená nájsť pravú hviezdu,“ nadchýnala sa v rozhovore. V kuloároch sa však šepká, že zo strany Simona Cowella nešlo o rozumné riešenie. Paula Abdul bola totiž miláčikom publika. A na tento status sa Britney ani jej nová kolegyňa Demi Lovato rozhodne nechytajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu