Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevábne chrasty Britney Spears: Jej vylepšené telo špatí kožná choroba!

Britney Spears má ukážkovú postavu, no špatia ju zapálené ranky a chrasty. Zobraziť galériu (13)
Britney Spears má ukážkovú postavu, no špatia ju zapálené ranky a chrasty. (Zdroj: SITA, profimedia.sk, )

LOS ANGELES – K dokonalosti jej stále niečo chýba! Po temnom období a hudobnom úpadku sa Britney Spears (30) vrátila na výslnie ako očarujúca porotkyňa istej speváckej súťaže. No hoci po boku svojich kolegov z diaľky pôsobí ako ozdoba červeného koberca, detaily už také oslnivé nie sú. Speváčkine chodidlá hyzdia kožné problémy.

Nemá to ľahké! Odkedy Britney Spears zasadla do porotcovského kresla šou X Factor, ocitla sa pod drobnohľadom fanúšikov aj médií. Všetkých naokolo síce presviedča vylepšenou figúrou, v skutočnosti je však poriadne neistá. Po ohryzených a neupravených nechtoch vyplávala na povrch ďalšia nepríjemnosť. Blondínka trpí psoriázou.

Kožné ochorenie sa s Britney doteraz príliš nespájalo, pretože ho poctivo zakrývala náplasťami telovej farby. Tie si však nedávno zabudla nalepiť, vďaka čomu pritiahla objektívy paparazzov priamo na svoje chodidlá. Početné ranky na pokožke totiž nevytvárali najlepší dojem.

Zaujímavosťou je, že u popovej princeznej nejde o nijakú novinku. „Britney má kožné problémy už dlho, ale vždy sa jej to objavovalo, len keď bola pod veľkým tlakom,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia magazínu National Enquirer. Podľa jeho slov však blonďavá hviezda zatiaľ recept na svoju chorobu nenašla: „Teraz sa nedokáže prestať škrabať a rýpať v rankách. Má krém na psoriázu, ale hovorí, že ju to páli, tak ho prestala používať.“ Ostáva len dúfať, že Britney sa dá čím skôr do poriadku. Zatiaľ totiž svoje účinkovanie v šou berie zrejme príliš stresujúco.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu