Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Má milióny aj uznanie, no žiaden vkus: Britská senzácia opäť ako mrzké káčatko!

Susan Boyle bez štylistov o svoj imidž až tak veľmi nedbá. Zobraziť galériu (6)
Susan Boyle bez štylistov o svoj imidž až tak veľmi nedbá. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vrátila sa do starých koľají? Keď v roku 2009 Susan Boyle (51) ohúrila svojím hlasom v národnej talentovej súťaži, média s očakávaním sledovali jej rastúci úspech a premenu imidžu v priamom prenose. S odstupom času je však famózna speváčka stále tou istou jednoducho ženou.

Zázračná premena jej dlho nevydržala! Odkedy sa Susan Boyle dočkala celosvetovej slávy, prešla rukami mnohých kaderníkov, vizážistov aj štylistov. Zo speváčky, ktorú pre jej prostý zovňajšok aj samotní porotcovia počastovali prívlastkom „škaredé káčatko“, sa z večera do rána stala upravená dáma. Prefarbené vlasy, upravené obočie, ľahký mejkap a vynovený šatník sa stali súčasťou Susaninho nového života megahviezdy. Ako sa však zdá, nie na dlho.

Nenalíčenú, v podivnom outfite a v bujarej nálade paparazzi počas víkendu zachytili hudobnú divu pri odchode z istej londýnskej reštaurácie. Na sebe mala neforemné šaty, ktoré pripomínali skôr zásteru alebo nočnú košeľu než oblečenie vhodné do spoločnosti. Bizarne tiež vyznievala chlpatá štóla, ktorou si Susan pravdepodobne chránila krk. Kvôli pohodliu zvolila jednoduché čierne balerínky, tie však jej robustným nohám ani trochu nelichotili.

Napriek tomu, že britská hudobníčka so zlatom v hrdle dosiahla obrovské uznanie a rozprávkové bohatstvo, musí si zvykať aj na tienisté stránky svojej popularity. Tými sú okrem číhajúcich fotografov aj fanúšikovia. Dôkazom môže byť nedávny incident v päťhviezdičkovom hoteli. Po tom, čo sa vyhla skupinke nadšencov vo výťahu, ju jeden z nich prenasledoval po schodoch. „Bežal k dverám hovoriac, že chce autogram. Susan sa však poponáhľala do bezpečia svojej izby,“ prezradil očitý svedok. Ten zároveň dodal, že speváčku dotieravý fanúšik poriadne vystrašil, na základe čoho zostala hodnú chvíľu otrasená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu