Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dcéra Beckhamovcov rastie ako z vody: Stále bucľatá a bez úsmevu!

Harper Beckham má už trištvrte roka a stále sa neusmieva. Zobraziť galériu (7)
Harper Beckham má už trištvrte roka a stále sa neusmieva. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Podala sa na mamu? Odkedy malá Harper Seven Beckham uzrela svetlo sveta, ubehlo už trištvrte roka. Status mediálnej senzácie si pritom udržiava v rovnakom štýle ako matka Victoria, ktorá na verejnosti vystupuje s kamennou tvárou. Jej ratolesť je síce takisto fotografovaná takmer nonstop, ani na jednom zábere však nežiari šťastím.

Znudená a namosúrená! S takým výrazom paparazzi už po niekoľký raz zachytili najmladší prírastok rodiny Beckhamovcov. Harper Seven si pritom číhajúcich fotografov pravdepodobne už ani nevšíma. Od prvých dní ju totiž rodičia vystavovali na obdiv ako svoj módny doplnok. Usmievavé dieťa by ste v nej asi aj preto hľadali márne. Za trištvrte roka sa jediná dcéra Beckhamovcov na verejnosti neusmiala ani jediný raz.

S pochmúrnou náladou Harper tento týždeň absolvovala prechádzku s jednou zo svojich pestúnok. Vyhliadka z kočiaru ju však v losangelských uliciach zrejme príliš nenadchla. Svoje bucľaté líca totiž typickou detskou mimikou a džavotaním nezamestnávala.

Napriek tomu, že Victoria Beckham v očiach fanúšikov pôsobí ako chladná dáma bez emócii, pri početnej rodine začína pomaličky rozmŕzať. Kvôli svojim deťom sa dokonca začína zvŕtať v kuchyni a vypeká. S výsledkom svojho snaženia sa nedávno podelila v sieti Twitter. „Veľkonočné koláčiky s Romeom a Harper! Také roztomilé!“ napísala s neskrývanou pýchou. Nie je teda vylúčené, že priaznivci Beckhamovcov sa úsmevu malej Harper raz predsa len dočkajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu