Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcéra Brucea Willisa ohúrila božským hlasom: Spieva lepšie ako otec?

Scout Willis zažiarila ako speváčka v duete s hudobníkom Gusom Wennerom Zobraziť galériu (2)
Scout Willis zažiarila ako speváčka v duete s hudobníkom Gusom Wennerom (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Potatila sa! O Bruceovi Willisovi (57) je známe, že okrem hereckého talentu dostal do vienka aj závideniahodný hlasový prejav. A ako sa zdá, spevácke kvality po ňom zdedila dcéra Scout LaRue (20). V hudobnom klipe sa predviedla so zlatom v hrdle, ktorým by zatienila aj profesionálne speváčky.

Rozbieha kariéru vo svete hudby? O ratolestiach áčkových celebrít sa zvyčajne hovorí, že sa na ceste za vlastným úspechom priživujú na popularite svojich rodičov. V prípade Scout Willis to však očividne neplatí. Pozrite si jej amatérsky videoklip ako dôkaz.

Netradičná farba hlasu a čisté tóny – tým všetkým blondínka prekvapila nielen otcových fanúšikov. Spolu s hudobníkom Gusom Wennerom si totiž pred kamerou a skromným publikom zaspievala duet Me and James s gitarovým sprievodom. Nejde však o žiadnu výnimku či pokus zaujať. Dvojica totiž bok po boku bodovala na viacerých vystúpeniach.

Či sa Scout uchytí v hudobnom priemysle a zapadne medzi špičku tejto brandže, je zatiaľ otázne. So známym priezviskom a so speváckym nadaním, ktoré jej rozhodne nechýba, by to pre ňu nemusel byť vôbec problém. Možno si raz dokonca strihne skladbu so svojím slávnejším otcom. Bruce sa totiž láskou k hudbe netají a priaznivcov na koncerte dokáže razom priviesť do varu. Veď posúďte sami z videí pod článkom.

Scout Willis v duete s gitaristom Gusom Wennerom

Bruce Willis na koncerte

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu