Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Smrť na koncerte speváčky Jessie J: Som z toho v šoku, nemám slov!

Britská speváčka Jessie J Zobraziť galériu (5)
Britská speváčka Jessie J

LONDÝN - Britská speváčka Jessie J uviedla, že je v šoku zo zabitia jedného z jej fanúšikov, ktorý zomrel po tom, čo ho po jej minulotýždňovom koncerte bodli rozbitou fľašou do krku. Phillipa Sherriffa (37), otca dvoch detí, bodol Ashley Charles (25), ktorého už vyšetrovatelia obvinili z vraždy.

Charles sa momentálne nachádza vo vyšetrovacej väzbe, pričom jeho žiadosť o prepustenie na kauciu zamietli. Pred súd by sa mal postaviť 20. apríla. "Nemám slov. Všetko, čo k tomu dokážem povedať, je, že moje myšlienky a láska sú s rodinou a deťmi toho muža, ktorý bol minulý týždeň na mojom koncerte a prišiel tam o život. Je to veľmi smutné," napísala na Twitteri Jessie J. Tragický incident sa stal v utorok 3. apríla krátko pred polnocou v nočnom klube Pulse v londýnskej štvrti Southwark, keď sa dav ľudí snažil po speváčkinom vystúpení dostať do šatne.

Pred ňou vznikla tlačenica a následná hádka, po ktorej Sherriffa previezli do Royal London Hospital. Tam ho okamžite operovali, Sherriff však po niekoľkých dňoch zomrel. K prípadu sa vyjadrili aj predstavitelia spoločnosti BlackBerry, ktorá koncert zorganizovala. "Sme veľmi zarmútení zo správy, že náš kolega po útoku v klube Pulse zomrel. Naše myšlienky sú s jeho rodinou a blízkymi," uviedli vo vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu