Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drastická premena krásnej speváčky: Vyholená hlava v priamom prenose!

Jessie J pre charitu radikálne zmenila imidž - nechala si hlavu vyholiť na koleno. Zobraziť galériu (12)
Jessie J pre charitu radikálne zmenila imidž - nechala si hlavu vyholiť na koleno. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Veľkorysé gesto! Hoci cesta Jessie J (24) na hudobné výslnie bola miestami poriadne tŕnistá, dnes si užíva popularitu hviezdy svetového formátu. Popri tom všetkom však nezabúda na tých, ktorí toľko šťastia ako ona v živote nemali. V mene charity vymenila moderný imidž za vyholenú hlavu v priamom prenose.

Odvaha jej nechýba! Aj keď Jessie J patrí medzi výstrednejšie speváčky, radikálnu premenu zovňajšku od nej čakal zrejme iba málokto. Brunetka totiž najskôr schudla, viditeľne opeknela a vryla sa do povedomia fanúšikov so svojským imidžom – v odvážnych overaloch, s pestovanými lokňami a rovnou ofinou. Tento zovňajšok je však definitívne minulosťou. Britská hudobníčka odhodila zábrany a nechala sa počas živého vysielania vyholiť na koleno.

V prípade mladej hviezdy nejde o nijaký bláznivý experiment, ale prejav toho, že má srdce na správnom mieste. Jej oholená hlava sa totiž stala lákadlom pre esemeskujúcich televíznych divákov šou Comic Relief, ktorú včera večer odvysielala stanica BBC. Jedna textová správa predstavovala príspevok desať libier, pričom výťažok z tejto benefičnej akcie poputoval na konto nadácie pomáhajúcej ľuďom v núdzi a zneužívaným.

Vzdať sa svojej koruny krásy pred kamerami v minulosti už okúsilo viacero dám zo sveta šoubiznisu. Ku cti Jessie J však jednoznačne slúži to, že túto tortúru podstúpila bez nároku na honorár. Viedol ju k nej predovšetkým pocit ľudskosti a spolupatričnosti, ale aj istá dávka recesie. „Tento program začal, keď som sa narodila. Chcela som ľudí šokovať. Chcela som urobiť niečo, čo nebude trvať päť minút. Je to zábava,“ prezradila moderátorom svoju motiváciu. Krátko po skončení šou absolvovala prvé fotenie a ľutovať určite nemusí. Na fotkách, o ktoré sa podelila prostredníctvom siete Twitter, je krásna ako svojho času jej kolegyňa Sinéad O'Connor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu