Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

J-Lo v novom klipe: Dekolt na prasknutie a dráždivé pohyby s milencom!

Jennifer Lopez sa s milencom odviazala v sexi videoklipe. Zobraziť galériu (20)
Jennifer Lopez sa s milencom odviazala v sexi videoklipe. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Milenci aj pred kamerami! Jennifer Lopez (42) a jej mladý tanečník Casper Smart (24) tvoria oficiálny pár už niekoľko mesiacov. Svoju vzájomnú vášeň si však nenechávajú len na priestor za dverami skúšobne či vlastnej spálne. Dráždivé scény plné erotiky predvádzajú už aj v spoločnom klipe.

Preskočila medzi nimi poriadna iskra! Už pri prvých správach o vzťahu Jennifer Lopez a jej o 18 rokov mladšieho zajačika si mnohí fanúšikovia domýšľali, čo túto dvojicu vlastne spája. A s odstupom času dostali svoju odpoveď aj vo vizuálnej podobe. Na svete je totiž zbrusu nové hudobné video ku skladbe Dance Again, na ktorej speváčka spolupracovala s rapperom Pitbullom. Do sexi pohybov však zapojila len svojho milenca.

Dráždivé omakávanie a zmyselné pohľady – to je len zlomok erotického dusna, ktoré párik predviedol pri nakrúcaní. Do popredia sa totiž dostalo aj vychýrené pozadie latino krásky a jej bujné poprsie. Samozrejme, spolu s Casperovým obnaženým hrudníkom.

Pikantne ladený videoklip mal premiéru v nedávnom kole americkej Superstar, v ktorej J-Lo plní úlohu porotkyne. A práve vďaka šťavnatým scénam sa moderátorovi Ryanovi Secrestovi podarilo uviesť hudobnú hviezdu do rozpakov. Na rovinu sa jej totiž opýtal: „Je medzi tebou a niektorým z tvojich tanečníkov špeciálna chémia?“ Zahanbená Jennifer sa tak zmohla len na veľmi krátku odpoveď na celkom inú tému: „Je to hravé, tanečné a plné radosti.“ Zdá sa teda, že rozoberať svoj vzťah s potetovaným tanečníkom jej zatiaľ nie je až také príjemné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu