Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Namakaná J-Lo: Mokrá ako myš, ale brucho samá „tehlička“!

Jennifer Lopez síce zmokla, predviedla však oceľové svaly na bruchu. Zobraziť galériu (22)
Jennifer Lopez síce zmokla, predviedla však oceľové svaly na bruchu. (Zdroj: profimedia.sk)

RECIFE – Stále si drží závideniahodnú formu! Tréning v posilňovni a na tanečných lekciách prináša Jennifer Lopez (42) sladké ovocie. Na nedávnom brazílskom koncerte fanúšikom vyrážala dych nielen hudobnou šou, ale aj vypracovanou figúrou. Také svalnaté bruško sa u speváčky často nevidí.

Tvrdá drina jej naozaj stála za to! Jennifer Lopez je známa tým, že svoje strhujúce vystúpenia zvykne okoreniť náročnými choreografiami. Po vzore Madonny tak popri hlasových skúškach denne trávi aj niekoľko hodín tancovaním. Výsledky jej aktívnej rutiny však rozhodne nie sú na zahodenie, práve naopak. Hudobná diva sa aj po štyridsiatke môže pochváliť priam dokonalým bruškom.

V ligotavej súprave J-Lo ohúrila svojich priaznivcov na poslednom koncerte, ktorý sa konal v brazílskom prístavnom meste Recife. Na javisku pod holým nebom ju síce zastihol prudký lejak, to sa však na jej výkone neodrazilo. S vyzlečenou mikinou napínala brušné svaly len v miniatúrnom tope a vrtela zadkom jedna radosť. Dokonca ani keď sa ocitla premočená do poslednej nitky, nezanechávala zúfalý dojem. Svoju šou si vychutnávala plnými dúškami.

O tom, že Jennifer sa daždivé vystúpenie vryje do pamäti, svedčí aj jej komentár v sieti Twitter: „Nezabudnuteľná noc v Reclife na záver juhoamerického turné!!“ Momentálne krátko oddychuje v New Yorku, aby v koncertnej šnúre mohla pokračovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu