Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hilary Duff: Nemôžem uveriť, že mám dieťa

Hilary Duff Zobraziť galériu (6)
Hilary Duff

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Hilary Duff, ktorá v utorok porodila svojmu manželovi, kanadskému hokejistovi Mikeovi Comriemu syna Lucu Cruza, sa o svoju radosť prostredníctvom Twitteru delí s celým svetom.

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Houstonu opisuje svojho potomka ako "to najúžasnejšie, sladké a rozkošné dieťa". "Wow, nemôžem uveriť, že mám dieťatko. Ďakujem vám všetkým za vaše odkazy a priania. Všetkých vás veľmi milujem," napísala Duff.

Duff o svojom tehotenstve prvýkrát informovala v auguste prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky a sociálnych sietí Facebook a Twitter. Následne v polovici októbra v The Ellen DeGeneres Show prezradila, že budú mať s Comriem chlapca. "Celý čas som mala pocit, že je to chlapec," vyhlásila vtedy Duff, pričom svoje tehotenstvo označila za "superľahké".

Hilary Duff, ktorá má za sebou vzťahy so spevákmi Aaronom Carterom či Joelom Maddenom, začala s Comriem chodiť v roku 2007. Skúsený kanadský útočník ju požiadal o ruku 19. februára 2010 počas spoločnej dovolenky na Havaji. Dvojica si povedala svoje áno 14. augusta 2010 na súkromnom obrade v kalifornskej Santa Barbare. Pre oboch je to prvé manželstvo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu