Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herečka Jennifer Love Hewitt: Pozrite na moje prsia, milujem ich!

Jennifer Love Hewitt rada vystavuje svoje prednosti na obdiv vo vyzývavých outfitoch. Zobraziť galériu (7)
Jennifer Love Hewitt rada vystavuje svoje prednosti na obdiv vo vyzývavých outfitoch. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Love Hewitt priznala, že na svojom tele je najviac hrdá na svoje prsia. "Je strašné povedať to, ale mám rada svoje prsia. Vždy mi dobre slúžili," uviedla 33-ročná herečka pre pánsky magazín Maxim.

Hewitt tiež v rozhovore priznala, že rada tancuje okolo tyče. "Je to skvelý spôsob, ako spoznať svoju sexualitu. Tiež rada varím, takže mám koláč v trúbe a zatiaľ tancujem," uviedla. Podľa jej slov však nemá nikoho, kto by ju pri tejto záľube sledoval. "Možno to znie hlúpo, ale muži sa ma nesnažia zbaliť. Netuším prečo," zhrnula.

Jennifer Love Hewitt je známa napríklad zo snímok Tajomstvo minulého leta (1997), Tajomstvo minulého leta 2: Rok po tom (1998), Pred svadbou nie! (2001), Tuxedo (2002), Láska a iné trapasy (2004) či Tropická búrka (2008). Minulý rok sa rozišla s priateľom Alexom Behom, predtým chodila s kolegom zo seriálu Stratené duše (2005) Jamiem Kennedym. Venuje sa i spevu, na svojom konte má štyri štúdiové albumy, z ktorých komerčne najúspešnejší je ten štvrtý s názvom BareNaked (2002) so singlami ako BareNaked či Can I Go Now.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu