Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trauma nadaného tanečníka: Banková lúpež, guľka v tele!

Marko Germar tancuje aj napriek tomu, že má v tele guľku zo zbrane. Zobraziť galériu (5)
Marko Germar tancuje aj napriek tomu, že má v tele guľku zo zbrane.

BRATISLAVA – Bojuje napriek zraneniu! Už dnes večer odvysiela televízia Doma prvú časť americkej tanečnej šou You Can Dance, ktorá sa stala hitom vo viacerých krajinách. Vystúpi v nej aj Marko Germar (22), ktorý je špecifický tým, že tancuje s guľkou v tele. Poranenie pripomína mladíkovi nepríjemný zážitok z minulosti, ale zároveň ohrozuje aj jeho umeleckú kariéru!

Formát You Can Dance je reality šou z dielne Simona Fullera a Nigela Lythgoa, ktorá združuje množstvo pohybovo nadaných talentov. Súťažiaci súperia o titul najobľúbenejšieho tanečníka národa a lákavú finančnú výhru. Aby finalisti ukázali svoju všestrannosť, každý týždeň predvádzajú iný tanečný štýl.

Jedným z účastníkov súťaže je tiež Marko Germar, ktorý má za sebou neuveriteľný príbeh. S traumatickým zážitkom sa zveril ešte pred svojím vystúpením aj odborníkom z poroty. „V roku 2009 vykradli banku a ja som bol vtedy za priehradkou. Mieril na mňa zbraňou, ja som sa v zlomku sekundy rozhodol, že budem bojovať. Bolo to inštinktívne. Pamätám si dym, pušný prach a zvuk,“ priblížil mladík detaily nepríjemnej spomienky. „Nič som necítil, to kvôli množstvu adrenalínu. Na to, že ma postrelil, som prišiel až po tom, ako ten chlap ušiel,“ dodal Marko.

Ako Germar prezradil, z incidentu si odniesol nepekné zranenie. Blízko ramenného kĺbu má totiž stále guľku zo zbrane. „Tri razy do týždňa chodím na rehabilitácie. Môžu mi to vyoperovať, museli by mi ale zlomiť už zahojenú kosť. Je tam riziko, že porušia nerv a rukou už nebudem môcť hýbať,“ poznamenal tanečník.

Mladík dojal porotu nielen svojím životným príbehom, ale ohúril ich aj skvelým výkonom. Či mu to v obrovskej konkurencii stačilo na postup, sa dozviete už dnes večer o 20:00 na obrazovkách televízie Doma.

VIDEO: Marko Germar rozpráva o svojom nepríjemnom zážitku a predvádza svoje tanečné umenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu