Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rozvášnená Eva Longoria: Na svojho zajačika sa vrhla priamo na ulici!

Eva Longoria s milencom Eduardom Cruzom Zobraziť galériu (10)
Eva Longoria s milencom Eduardom Cruzom (Zdroj: isifa)

MADRID – Nevie sa ho nabažiť? Niet najmenších pochýb, že po bolestivom rozvode si herečka Eva Longoria (36) zaslúži byť v láske konečne šťastná. A ako sa zdá, muža svojich snov už zrejme našla. Momentálne je taká zaľúbená, že milencovi prejavuje náklonnosť na každom kroku. A paparazzovia jej pritom vôbec neprekážajú!

Neskrýva sa! Hoci jedna z hlavných predstaviteliek seriálu Zúfalé menželky so súčasným priateľom randí už niekoľko týždňov, prvotná zamilovanosť ju zatiaľ neprechádza. S Eduardom Cruzom si v uliciach španielskej metropoly nedávno vyrazila na nákupy. A doslova sa od neho nevedela odtrhnúť!

Prepletené prsty, objatia a vášnivé bozky na chodníku – to všetko zaľúbený párik predvádzal počas romantického vymetania butikov. Fotografi síce striehli na každom rohu, to však drobnej herečke a hudobníkovi vonkoncom nevadilo. Eva sa pri bratovi svojej sexi kolegyne Penélope Cruz zrejme vrátila do tínedžerských čias. Veď má v posteli zajačika mladšieho až o 10 rokov!

Možno hollywoodska hviezda na prvý pohľad pripomína zúfalku, ktorá podľahla trendu randenia s výrazne mladším milencom. Na reči závistlivcov však spolu s Jennifer Lopez zvysoka kašle. Dôležité predsa je, že je znova šťastná. Veď ako priznala v čerstvom rozhovore, po rozvode s Tonym Parkerom si prešla peklom. Navyše jej ľudia bezdôvodne pochlebovali: „Pamätám si, že po rozvode, som bola neuveriteľne chudá a každý mi hovoril, ako skvele vyzerám. Pritom to bola moja najnezdravšia forma.“ Teraz však prekypuje endorfínmi a Eduardo sa rozhodne nemá na čo sťažovať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu