Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Victoria Beckham v súkromí: Takto žúrovala s Davidovou rodinou!

David Beckham s manželkou a zvyškom rodiny na oslave sestriných narodenín. Zobraziť galériu (8)
David Beckham s manželkou a zvyškom rodiny na oslave sestriných narodenín. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN – Užíva si rodinnú idylku! Hoci Victoria Beckham (37) má povesť chladnej ženy s kamennou tvárou, v súkromí to zrejme vôbec neplatí. Sviatočné dni totiž strávila v kruhu famílie, do ktorej sa vydala. So ženami z manželovho príbuzenstva si zrejme rozumie. Nielenže si s nimi zapózovala, no navyše vyčarila malý úsmev!

Rodinným posedeniam sa nevyhýba! Keďže Beckhamovci väčšinu roka strávili za veľkou mlákou, vianočné sviatky vnímajú ako skvelú príležitosť opätovne sa zvítať so svojimi najbližšími. Zvlášť David má na to o jeden dôvod navyše. Jeho mladšia sestra Joanne totiž koncom roka oslavuje narodeniny. Prominentní manželia preto nezaváhali – prichystali jej veľké prekvapenie!

Široké úsmevy a vynikajúca nálada pri večeri z japonskej kuchyne – v takom duchu sa niesla privátna párty pod taktovkou Davida a Victorie Beckham. Aj keď Joanne o ničom vopred netušila, jej radosť bola naozaj obrovská. Svedčí o tom jej komentár v sieti Twitter, ktorým informovala o nečakanom žúre: „Wow, práve som vošla do obľúbenej reštaurácie a neverím vlastným očiam. Moji blízki priatelia a rodina sú tu. Úžasné! Som taká šťastná.“

O tom, že z celého večera si skvelé zážitky odniesol aj samotný David, niet najmenších pochýb. Už o pár minút neskôr totiž v sieti Facebook prispel rodinnou fotografiou s nasledovným popisom: „Veselé Vianoce všetkým. Dnes večer sme na narodeninovej párty mojej malej sestry Jo.“ Práve oslávenkyňu si pri pózovaní pred objektívom pritiahol k svojej pravici a nenápadne jej urobil „rožky“. Ktovie, ako takýto výsledný záber zhodnotila Victoria. Nahodená v čiernom od hlavy po päty totiž opäť pôsobila trochu rezervovane. O náznak úsmevu sa však pre záber do rodinného albumu predsa len pokúsila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu